Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tuubeen

25. 9. 2012 17:29
UMPOD

V ČR to pravděpodobně bude spadat pod UMPOD - http://www.umpod.cz/ .

0 0
možnosti

Denule

25. 9. 2012 13:33
Ta Británie mi je čím dál víc sympatická,

škoda že se čeští tvůrci zákonů neinspirují i jinde. Za 20 let bude v Británii generace vzdělaných a kultivovaných multi-kulti, zatímco u nás... škoda dukátů a slov.

1 0
možnosti

medvěd brtník

25. 9. 2012 12:56
Není to tak dávno, kdy nějaký anglický učitel peskoval ČR

v naší tv, že neumí pracovat s cikány a jak jim to pěkně jde. Tak jak je možné, že taková vstřícná země odebírá rodičům jen tak děti? Jestli v tom není ještě něco jiného.

0 0
možnosti

IvaPekárková

25. 9. 2012 13:19
Re: Není to tak dávno, kdy nějaký anglický učitel peskoval ČR

Všichni si myslí, že za tím musí ještě něco být. Ale kromě teorie všeobecného spiknutí zatím málokdo na co přišel. Děti ovšem odebírají i "bílým" Slovákům, dokonce Angličanům, jen jich zřejmě není takové procento. K tomu je třeba si uvědomit, že sociální služby v Británii nejsou jednolitý celek: zatímco vám jedna složka odebere vlastní děti, jiná vám povolí zařídit si domácí školku pro cizí děti (aspoň to tak bylo ve slovenském dokumentu). I já jsem byla svědkem souboje jednotlivých složek sociálních služeb... přitom všem samozřejmě jde jen o "jediné": aby se dala nejlepší životní příležitost dětem...

0 0
možnosti

Martin V2

24. 9. 2012 20:36
Trochu jste to zlehčila

Napsala jste, že jí zuby pořádně nečistili, ale ta holčička byla u doktora se zánětem dásní, což jen težko vznikne z nedbalého čištění.:-/

7 0
možnosti

.Camino

24. 9. 2012 20:44
Re: Trochu jste to zlehčila

Predevsim se jim tam nastehovali lide, kteri nemaji zadne zakladni vzdelani a kvalifikace, a na uklizeni ulic se neciti, Britovemeli by meli byt vice selektivni a zacit deportovat.

5 0
možnosti

komunista je nadávka

24. 9. 2012 18:46
holt v Anglii došla trpělivost s multikulti

a našli spolehlivou obranu ................

předpokládám, že počet imigrantů poklesl na 0

9 0
možnosti

kral

24. 9. 2012 18:23
Nezli se obracet

na clena britskeho parlamentu, mely by se postizene rodiny obracet na urady v Ceske respektive Slovenske republice. Pokud tomu rozumim dobre, jedna se stale o obcany techto dvou zemi a nejsem si jisty, jestli britske urady maji pravo odebirat jejich deti, aniz by konzultovaly patricna mista v zemich puvodu postizenych lidi.

2 0
možnosti

lesicatko

24. 9. 2012 18:27
Re: Nezli se obracet

Však sa aj obracali, naše urady im nepomohli. Je z toho obrovský škandál.

0 0
možnosti

isabell

24. 9. 2012 18:15
....

No vidíte a tady lítá spousta cikánskejch dětí mezi troskama, bydlí v barácích na spadnutí bez elektřiny, vody, na hromadách odpadků a nikdo je nikam neodvede, protože rodiče žijí jen z dětských přídavků :-/

Ono je to s tímto etnikem vůbec celé pomotané, neustále je jim skoro násilím pomáháno, oni místo vděku dělají jen větší neplechu, vědomi si své beztrestnosti a pochybné privilegovanosti.

S vědomím, že ať se jiim kdekoliv stane cokoliv, stačí, když vytáhnou svou "barvu" a zase jim bude cizími (zadarmo) pomoženo, byť by se jako dospělí a svéprávní měli o sebe postarat hlavně sami, tak, jako kdokoliv jiný.

13 0
možnosti

lesicatko

24. 9. 2012 18:23
Re: ....

To je jedna vec, druha, že socialka v UK odoberala aj deti bielym,, normalne pracujúcim ľudom a bola odmeňovaná za počet detí umiestnených v adopcii. Proste  tam ...niečo smrdí.

0 0
možnosti

lesicatko

24. 9. 2012 18:11
Skutočne je to tak

Doteraz nerozumiem, či je to len prehnaná reakcia britskej strany po serii davnejších pochybení, kedy jej bola vytýkaná malá razantnosť - teraz berie deti aj ked na to nema pádny.dôvod.

A ano, Slovensko sa naraz prebralo, ale to až po reportažach inak medialne vykričanej TV JOJ .

0 0
možnosti

.Camino

24. 9. 2012 20:49
Re: Skutočne je to tak

Pokud si Slovensko vyzada rodice i s deckama, urcite jim je vrati......proc vubec jezdi takove rodiny na dlouhe dovolene8-oRv

4 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com