Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87a42r91a 57R62a54n68k

1. 10. 2016 21:25

R^Karma, presne takhle to zacinalo v Nemecku....pomalu, par hnedych uniforem a mozna nejake to triko s Adou, jako ten cesky "vlastene" na demonstraci v Praqze - najdete u blogu pana Hasana.

1 0
možnosti

Paní Pekárková, buď lžete úmyslně, nebo lžete z nedostatku informací. Nevím co je horší, zda úmyslné lhaní nebo lhaní pro vlastní hloupost.

"Prahou a mnoha jinými městy obcházejí za nocí tlupy vlastenců řádně registrovaných u policie jako obránci vlasti"

Jen pro Vaši informaci, Policie neregistruje žádné skupiny obyvatel, žádné zájmové organizace, žádné sdružení... Nic podobného policie neregistruje.

A není nic nelegálního na tom, když se někdo rozhodne, že bude sledovat ulici, jestli na ní dodržují ostatní lidé zákony. Vždyť to znáte - Listina základních - "Každý může činit, co není zákonem zakázáno". Takže aniž by se musel kdokoliv registrovat, pokud neporuší zákon, může se svobodně shlukovat, sdružovat, jezdit s kamarády vlakem, chodit svobodně po ulici, a sledovat při tom jiné lidi. A vy s tím nic neuděláte.

Nebo snad chcete říct, že se vám svoboda pohybu, projevu, svoboda sdružování nelíbí?

10 0
možnosti

Na adresu paní Pekárkové je třeba říci, že je to osoba, která osobně děkovala neomarxistickému udavači J. Čulíkovi za to, že mu "podarilo nahlásit" MUDr. Rogozova jeho zamestavateli, že jmenovaný "šírí rasistické předsudky". MUDr. Rogozov se kriticky vyjadřoval k islamizaci Velké Británie a Čechy před ní varoval. MUDr. Rogozov byl na základě tohoto udání dočasne suspendován.

A tato osoba nás bude kádrovat v otázce vlastenectví.

Největším nebezpečí pro český národ nejsou nějaké občanské hlídky ve vlaku, ale aktivisté - globálističtí humanisté, kteří udáváním, ostouzením, zastrašováním i jinak se snaží umlčet všechny, kteří se snaží na multikulturalistická zvěrstva poukazovat.

http://blisty.cz/art/81529.htmland-tried-kill-THREE-times-year.html

http://pravyprostor.cz/culik-jako-komunisticky-udavac-gratuluje-mu-vsak-i-spisovatelka-pekarkova/

10 0
možnosti

K93a28r62e98l 23N90o64v60á92k

30. 9. 2016 18:49

Zkuste příště taky něco o přihlouplých dobroserech s patentem na rozum.

6 0
možnosti
Foto

Čím ještě ti Židé neposlouží....:-(

2 1
možnosti

Spíš by měla paní Pekárková zůstat u psaní o hlídkách ve Velké Británii, které tam na ulicích napadají a vraždí občany východní Evropy. To je řekl bych větší problém, než lokální bojůvky hrající si na důležitou domobranu, které ale zatím nikoho nezabili, na rozdíl od těch britských... Obzvlášť pro zemi, která je nám dávána často za příklad...

6 2
možnosti

J36i78ř76í 71N97o94v44á28k

30. 9. 2016 16:33

Dobrý den, paní autorko, tohle je hodně nepovedený pokus udělat z komára velblouda. Moc mi k vám nesedí dětinský pokus rádoby vtipně komolit Kotlebovo jméno z úvodu článku, ale budiž. Náhlé překlopení vašeho jízlivého machrování o padavkách, "na kterých je tvrdý akorát pohled", do konspiračních teorií o strašlivém nebezpečí představovaném několika desítkami vesměs neozbrojených domobranců s údajným napojením na policii prostřednictvím dvou pochůzkářů vyznělo dost nevěrohodně a já bych řekl, že až bláznivě. Jako by tento text psali dva různí lidé. Jeden arogantní, jízlivý až agresivní. Druhý ustrašený a paranoidní. Dlužno dodat, že ani jedna z těchto vašich poloh mi nebyla sympatická. Za mě palec dolůRv

17 1
možnosti

L51e59o 53W11o76l19f

30. 9. 2016 16:50

Typický pohled člověka, slepého na pravé oko. Kdyby se jednalo o levicové aktivisty, byl by křik až na půdu.

1 10
možnosti

Karma, skvělý článek

3 10
možnosti

Máte pravdu. Tak nějak to vždycky začíná. Přeju pěknej víkend.R^

2 1
možnosti

Jako malér se mi jeví spíše Junckerové nebo proruští agenti.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS