Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

R63o73m69a44n 74H48o96r86k50ý

14. 9. 2016 11:15

A kde paní Alena přišla na to, že má nezpochybnitelný nárok na život v Anglii? Je vidět, že myšlení arabských hord není části bílé populace tak vzdálené. Hej, u nás je nižší životní úroveň, tak tady mě máte a starejte se. Nedivím se Angličanům, že je to prudí, protože se k nim vždy nahrne spíše ten neschopnej, než ten normální schopnej člověk. Protože ten normální schopnej se o sebe postará i doma, žádný velký zle tady není.

12 0
možnosti
TH

Ja myslim, ze Alena je jeden individualni pripad, zvlastni. Je nejaka vyplasena, nerozhodna a v uzkych. Nema silu cokoliv resit. Byt ji tu napomocnou ruku bych prijala. Ale nevim co se s ni po psychicke strance deje.

Ta prudka Marcela je preci jenom zapotrebi....na druhe strane.

A domivam se, ze znasilnenym zenam se ma pomahat i proti jejich vuli.

0 2
možnosti
PK

To je naprostá kravina. Zvlášť v tomhle případě. Ženská skončí s ukrutnou ostudou a traumatem na ulici. Chlap, který asi má trochu jiná měřítka, ale ne zlý úmysl, v base. A co těch X dalších lidí v tom bytě? Tohle není úchyl z parku, kterého je potřeba pověsit za koule, jinak znásilní půlku města.

U vztahového násilí obecně je potřeba pracovat s celkovým dopadem. Oběť může totiž pak se slzou v oku vzpomínat na násilníka. Proto je naprosto správný ten americký model, kdy si oběť všechno rozmyslí a má volbu. Sex za výhody nebo to ukončit a nahlásit. V tom je totiž ten základní respekt k ženě jako k plnoprávné bytosti - sama rozhodne, kterou cestou se vydá. A co je pro ní lepší varianta.

V tomhle konkrétním případě je slušná šance, že si to do půl roku sedne a paní bude ráda, že má vcelku použitelného partnera.

6 0
možnosti
TB

Nechci nějak moralizovat, ale jako znásilnění mě to tedy nepřijde. Kdyby se sexu s tím černochem rezolutně bránila, tak ho skutečně udá nebo prostě půjde jinam, ať už zpátky domů nebo jinam v Anglii.....takhle to byl prostě sex za materiální výhody (bydlení, jídlo).

14 1
možnosti
IP

Mně to taky tak připadá. Ale podle moderní definice by to nejspíš pod znásilnění spadalo -- sex bez výslovného souhlasu. Zajímalo by mě, co na to policie v UK (ale ne natolik, abych tam "Alenu" vlekla.

6 0
možnosti
RE

To mě musela bývalá přítelkyně podrazit nohy, když mě "to" chtěla dát najevo:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com