Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pěkně napsané. Horká kaše nicméně zůstává bez ohledu na počet okruhů absolvovaných kolem ní. Kdo si není schopen ohlídat své hranice a normy platící uvnitř, jeho kultura skončí. Nic víc, nic míň.

11 0
možnosti
KL

a proc burkini ano a třeba mnohozenstvi ne?

3 0
možnosti
RM

Tak to je velmi dobrá otázka! :))

0 0
možnosti
JL

Co se to zase řeší za pitomosti? Až do dalšího většího výbuchu, pak se bude lkát na téma Evropa zaplavená terorismem. A pak třeba na čem sáňkují muslimové?

1 0
možnosti
PS

P55e56t32r 83S46o21k72o72l

29. 8. 2016 21:52

"Slušný člověk" ve společnosti nemístně neprovokuje a proto nechodí v nevhodném oblečení tam kde se vůbec netoleruje, nebo dělá zlou krev. Židé se nechodí na Chrámovou horu modlit, turistky nechodí do chrámů polosvlečené a muslimové zkrátka v Evropě nebudou plavat v burkinách a chodit do veřejných budov zahaleni.

5 3
možnosti
KK

Kdo ty hadry nosí i do vody, ten dává jednoznačně najevo, že je mu naše kultura a civilizace jsou bytostně cizí, a nějaké přizpůsobení pro něj nepřichází v úvahu.

5 1
možnosti
MS

Vzpomínám na pana Wericha: Jó, šaty dělaj člověka... Spousta lidí to tak prostě chápe:-)

1 0
možnosti
DT

Ať si nosí burkiny do aleluja. Ale u sebe doma. Tady ať se chovají slušně a nosí to, co je zvykem. Nechtějí-li to nosit, ať mají stejné právo jako já, když to nechci nosit. Prostě do bazénu nepůjdu. Tečka. Není problém.

8 2
možnosti
ON

O79t82t48o 35N15o77v84a22k

29. 8. 2016 13:43

Zajimave, ze jsem nikdy nekoho takoveho nevidel, kdo by mel problemy s kuzi a musel nosit burkiny ;-))

Lidi bud maji tricka, nebo neopren, ve kterem se da i plavat, v burkinach se plavat neda, v plaveckych bermudach se taktez neda plavat, coz uz je jen mimo tema.

tedy cobykdyby je blabol, Birkiny neni treba nikdy a nikde, ma to jen islamsky charakter a patri k iniforme totalitniho rezimu zvany islam.

8 0
možnosti
Foto

Zdravím všechny a trochu odlehčím:

Proč ještě nikdo nenapsal o zemi, kde fasují burkini? Není tohle prapříčina vámi pojmenovaných problémů?;-D

1 0
možnosti
TM

Bože to je dlouhý a ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com