Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Sice to bylo mediálně zajímavé kvůli jiným muslimským útokům, ale život byl zmařen tak jako tak. Volně pobíhající blázni jsou ještě horší než teroristé - je to společností trpěný stav, kdy lidské právo jedince má přednost před právem společnosti na bezpečí.

0 0
možnosti
KL

at si kazda země priveze ke svým blaznum třeba milion zahraničních, ale at do takového rozhodnuti nekafra jinym zemim.

2 0
možnosti
JS

J79i81ř17í 38S16e92i88d72l

8. 8. 2016 17:15

Už je mi to jasné, útočník byl tlustý a retardovaný, takže je vše v pořádku a nemáme se čeho obávat.

3 0
možnosti
JR

Norský Somálec pobodal v Londýně Američanku, Australanku, Izraelce a Brita.

A pak, že multikulturalismus selhal!;-D;-D;-D

8 0
možnosti
AK

Myslím, že pořád dokola řešit, zda to byl či nebyl islamistický útok nemá cenu. Tenhle možná nebyl, nicméně za poslední měsíc byly nejméně 4, kdy to prokazatelně islamistický útok byl. Ale ani toto koneckonců není podstatné. Podstatné je, že jde vždy o nějakého blízkovýchodního nebo afrického migranta. Takže byť jde třebas o útoky s islamistickým pozadím, v první řadě jde o výsledek naprostého primitivismu těchto osob, což samo o sobě dává dost dobrý důvod je tu nechtít. Myslím, že velmi dobře to vystihl na Psu Marian Kechlibar, jde o nejlepší článek na toto téma za dost dlouhou dobu.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-sneni-o-integraci-08t-/p_zahranici.aspx?c=A160804_220538_p_zahranici_wag

8 0
možnosti
PM

P15a54v75e94l 88M65a41c63h

7. 8. 2016 18:05

Bohuzel, opet nejaky nevinny clovek prisel o zivot rukou vraha, ktery prisel zit mezi nas cti nemuslimy. To, proc pani autorka brani nekoho, kdo jako mnozi a mnozi jini pred tim meli napojeni na islam z toho duvodu, ze se narodili v zemi kde je islam praktisovan je me skutecne zahadou. Kdy uz konecne sorta lidi jako pani autorka dostane tu schopnost nezaujate videt, co se ve svete deje. V posledni dobe zpravy tohoto druhu cteme kazdou chvili. Pachatele maji spolecneho jmenovatele, ale jisty druh lidi to proste nemuze akceptovat. Proc? Jakykoli clovek, ktery nekoho zabije bez duvodu musi byt mentalni (na co lide jako pani autorka radi poukazuji), ale vec ktera spojuje tento druh vrahu je nabozenstvi ve kterem vyrustali.

8 1
možnosti
Foto

V zadnem pripade neobhajuji islam. Ale vazim si lidi, kteří ještě porad premysli. Ta zenska v Praze, která zabila jinou zenu byla také, podle Vas, muslimka? Mne spis ohromuje to, ze tihle psychicky labilni lide třeba uvidi vraždu ve zprávách a podle toho, mozna, si dodají odvahu a udelaji to také. Dekuji autorce blogu.

0 0
možnosti
JC

J45i41r28i 76C16e28e

7. 8. 2016 15:39

"Anglicky psaná média, s výjimkou těch „radikalizovaných“, dost pečlivě dbají na to, aby pokud možno nedávala do oběhu neověřené zprávy a spekulace."

A proto nás jistě jen omylem média typu Guardian zásobovala reportážemi o tom, že co migrant, to univerzitní profesor.

Jinak obdivuji autorčinu schopnost diagnostikovat psychiatrické poruchy ode dveří.

Váš poslední žurnalistický výkon je na takové úrovni, že by vás ten Guardian mohl z fleku zaměstnat.

13 0
možnosti
RJ

A není to jedno, jestli to je muslim či terorista nebo ne? Masová imigrace do Evropy ze zemí jako je Somálsko (nízká civilizační, bezpečnostní, vzdělanostní úroveň) je špatně bez ohledu na to. Skoro celá Afrika má nízké IQ. Ti lidé se tu nikdy plně nezačlení.

7 0
možnosti
DB

zauvažujte o možnosti, že tací lidé jsou lehkou kořistí jistých tajných služeb, které jim dokáží bezpečně nakukat cokoli a tito lidé to pak provedou....možná pak trochu pozměníte možnosti a pravděpodobnosti

a je i možnost, že tento člověk byl vybrán kdysi dávno a jeho depresivní problémy jsou navychované experty z tajných služeb....takže i existuje záznam o jejich návštěvě psychiatrie......TAJNÉ SLUŽBY JSOU VELMI MOCNÉ...a hlavní cíl CIA je destabiizace zemí....

0 0
možnosti
VK

Dneska vedete. Z vás budou mít na Sputniku radost. To by nevymyslel ani rus;-D

7 3
možnosti
KH

V jakém jazyce na toho vraha prosím ctihodný soud mluvil?

Norsky, somálsky?

Jestli on Zakaria nebyl nesvůj z toho, že prostě nerozuměl?

2 1
možnosti
JN

J63i86ř39í 88N65o42s98e64k

7. 8. 2016 12:55

Údajně žil už několik let v UK, nebyl tam jako turista. Takže anglicky jistě rozuměl a mručel obstojně

4 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com