Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

A ještě: kdyby Somálec seděl doma, nevraždil by v Evropě. Že je bližší košile než kabát, platí pořád.

24 1
možnosti
Foto

Ano, paní autorko, je to multikulturní nalejvárna a jak píše pan Petřík níže, tak ten člověk vůbec nevěděl, co dělá, že?

Až na to, že si koupil letenku, nasedl do letadla a v Londýně se kupodivu neztratil. Takže jeho IQ muselo být pod 45, že?

A z toho také plyne ta vražda, protože vrahové velmi houfně nevědí co dělají a tvrdí to buď sami nebo jejich multikulturní obhájci.

19 1
možnosti
MR

uz se v zapadnich novinach pise ze je normalni, zadny naruseny chudacek, to se autorce libit nebude, a pisou to normalni noviny, zatne ruske zdroje

13 0
možnosti
JN

J17i85ř78í 91N66o57s83e76k

6. 8. 2016 20:13

Pokud je takto neschopný samostatného života, proč nemá pečovatele, jak se dostal k noži, kdo ho naučil říkanku Alláhu akbar (v norské základní škole?).

Takový mumlající jedinec se nedostane k letence, nezvládne projít letištěm, nic.

Pokud si na retarda hraje, poznají to odborníci, vy ne.

Ale dobře. V počítači mu už údajně našli ledacos. To retard umí?

Zatím si počkám na výsledek. Ono to chvilku potrvá, ale nakonec se výsledek vyšetřování dozvíme. Potíž je v tom, že o tom už mainstream tak nadšeně neinformuje.

23 1
možnosti
Foto

Nejen mainstream, ale ani autorka

15 0
možnosti
JL

Díky za pěknou, uměřenou reportáž. Nějaký debil zabil jednu starou ženu, aniž by věděl proč. Tak snad bude sedět v blázinci déle než schizofreničky, co u nás v Česku zabíjej lidi. Máme tu liberální psychiatrii - psychiatři soudí, že když je někdo paranoidní schizofrenik, který si představuje, že někoho zabíjí, je všechno OK, dají mu prášky a "plav"- aspoň tak sjem to pochopil z toho , co psychiatři po 2 vraždách tohoto druhu vyprávěli do médií. Tak v Británii snad tak liberální ještě nejsou a řídí se zdravým rozumem. A norský Somálec bude pod zámkem pár let.

2 8
možnosti
IP

jsem sama zvědavá, jak to vyřešej v Anglii. No, snad uvidíme. Zatím to vypadá, že ho soudí jako duševně zdravého (dokud nepřijde znalecký posudek vysvětlující, že a proč je blázen nebo "má potíže s učením".

0 0
možnosti
ZB

Díky za informace.To,že místní "vlastenci" vědí s předstihem vše nejlíp není nic nového.;-) Vše samozřejmě zapadá do celosvětového spiknutí muslimu ovládnout svět.Pokud jde o Česko,zatím tu máme jednoho frustrovaného českého Honzu ze Lhoty,fascinovaného násilím a jednoho zfetovaného cikána z Kladna hrající si na džihádisty.Před takovou realitou raději místní islámobijci zavírají oči,aby se nezhroutil jejich jednoduchý svět...

5 17
možnosti
Foto

Kdyby místní vlastenci drželi ústa, tak už tady máme tisíce muslimů ze Sobotkových dobrovolných kvót. Možná by tu ještě nebyl terorismus, začíná to krádežemi v obchodech, vandalstvím na ulicích a sexuálním obtěžováním. Postupně se to stupňuje.

30 3
možnosti
Foto

Zajímavé, že všichni muslimští útočníci v Evropě jsou nesvéprávní lidé...

Ale, že tento "nesvépravný" člověk si dokázal obstarat letentku z Norska do Velké Británie, na letišti nasednout do správného letadla a ve Velké Brotánii se neztratit...

Toto by byl problém i pro člověka s vyšší inteligencí, pokud by se v tomto nedokázal správně orientovat.

32 2
možnosti
MS

Ten Somalec zije ve VB od peti let.

3 0
možnosti
PB

...... ešivá von ale nebude ten hlavní problém v tem, jak sa ze Somálca mohl stát Nor, žejo ?!,- jak sa može taková věc vůůůbec přihodit V?!?

13 0
možnosti
Foto

To je zase nalejvárna multikultury. Jestli komunikuje jenom mručením, tak jak to, že je student střední školy?

38 2
možnosti
VM

Zejména Zdeněk Bárta vyniká.

4 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com