Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S první částí, ... až k: " ..záchvat smíchu..", souhlasím.

"Před 10 - 15 lety by mohl Džihád trénovat v Německu či celé Evropě a nikdo -BY-

jeho jménu nevěnoval pozornost." To máte pravdu. A v čem má "džihád" tedy svůj původ? Svatá válka proti Rusům potažmo ano, protože Rusové byli protivníci v 1. sv válce. Tenkrát Německo využilo ve válečném tažení spojenců zemí Osmánské Říše (dn. Turecka) za účelem oslabení výdobytků koloniálních mocností Velké Británie či Francie s vyvoláním tzv. džihádu, sv. války. Je to rozdíl ca. 100 let. Co s tím má společného ten jejich dnešní džihád?

0 0
možnosti

Ono to má hlubší kořeny a nikdo dnes nezjistí co bylo dříve jestli nenávist muslimů ke křesťanům nebo naopak. Stačí si prostudovat dějiny křižáckých výprav nebo Maltézských rytířů a Řádu německých rytířů ( ano jsou to ty co jim vracíme majetky) . Tito rytíři byli stejně krutí jako džihádisté. A přečtěte si co dělali Osmané při dobytí Konstantinopole. Je to všechno o neskutečných krutostech. pohádka blogerky je pěkná, ale dějinnou nenávist nelze podceňovat.

2 0
možnosti

A49l95e21s 26P68ř32i46b37y22l

11. 8. 2016 13:38

Volné pokračování pohádky - za týden přišel další Afgánec a říká, ale já jsem Akbar. No to nevadí hlavně, že chceš posilovat a váleli se smíchy až se za břicha popadali. Další týden přišel další ani nedřekl že je Alláh a vyhodil se do luftu. Další týden šel do fitka Adolf Merkel, ale už nebylo kam jít, zůstali tam ruiny a nad nimi nápis " nemá to nic společného s Islámem". Ale hlavně jsme se zasmáli.

3 0
možnosti

S těmi jmény je to těžké. Na počátku 80. let jsme měli v práci jednu kolegyni rusku. Její syn se jmenoval Leonid. Jednou si stěžovala, že mu ve škole říkali "Malý Brežněv".

1 0
možnosti

K41a24r70e67l 79M35a67s91e34k

27. 8. 2016 16:02

Jak museli v útlém věku trpět synové Kaddafího Meč islámu a Meč Arabů... Neštourej se v nose, Meči islámu... Kdo ti udělal tu modřinu, Meči Arabů? ;-D

1 0
možnosti

Jen je škoda, že ti Džihádové nežijí v Afganistánu.

Jinak s tím jménem, pamatuji, že jména byla doporučena a zakázána. Např. nikdo nemohl dát jméno např. Traktor, nebo Pětiletka. Bylo třeba dokázat, že jméno je opravdu jménem. Jinak to matrika nezapsala.

0 0
možnosti

J37a34r35a 53R46a42n64k

9. 8. 2016 17:20

V ostatnich zemich i evropskych si muzete zvolit jmeno, jake chcete, nejedou podle kalendare, proto jsou zdejsi divky treba Montany:-), muze byt i prijmeni, znam McKenzie, rikame ji Kenzie.

0 0
možnosti

J54a13n 96F60r24o85l27í28k

9. 8. 2016 14:10

Autorka ve své prostotě a s totální neznalostí arabského světa vyvozuje závěry za které by jí matinka Merkel jistě pochválila.

1 5
možnosti

J73a35r64a 16R64a11n25k

9. 8. 2016 17:21

Autorka zna na rozdil od Vas pekne velky kus sveta:-)

3 0
možnosti

No myslím si, že je smích přejde až milý dle sousedů tichý Džihád někoho podřízne.

5 1
možnosti

Vyloučit se to nedá. Nebo jeho potomek. Ale pokud mají dost dávek na fitko, tak třeba nebudou tak frustrovaní. :-)

0 0
možnosti

Tento clanek se mi po delsi dobe pomerne libil, neni to to vase klasicke - zli, hloupi, buransti Cesi proti charakternim, vyspelym a tolerantnim "zapadakum", od kterych se maji ucit toleranci k pohodarum z muslimskych zemi...Nicmene s cim nesouhlasim je tato cast -

"Jen si myslím, že by tak vřelé přátelské přijetí možná pomohlo pozměnit názory a životní cíle skutečných potenciálních teroristů, těch, kteří se vesměs nejmenují Džihád, ale kteří – z hlouposti, nejistoty, pocitů odcizení a bezvýchodnosti -- touží vést velmi specifickou a velmi osobní „svatou válku“ proti světu a náhodným lidem, kteří se jim připletou do cesty"

Nepomohlo...I kdyby byla nase spolecnost hypertolerantni a hypervstricna, stejne to neovnivni patologicke chovani. Ostatne spolecnost napriklad v Nemecku takova je, ale je jim to prd platne. Kazdopadne...vzdycky se najde nekdo, kdo se vam bude smat kvuli postavy, inteligence, velkeho nosu, puvodu, sexualni orientaci, chudoby,...na takove lidi narazite v kazde spolecnosti a neda se s tim nic delat. Je to vychozi podminka pevne stanovena. A normalni clovek kvuli tomu nezacne odpalovat bomby. Pokud to udela, neda se to omluvit tim,ze se k nemu spolecnost spatne chovala. Je chyba v nem. Z praxe navic vime, ze privandrovalci z muslimskych zemi jsou mnohem mene tolerantni nez puvodni obyvatele v UK, Nemecku, Francii,...a snazit se kazdemu vyhovet je stejne jako snazit se navrhnout system krizovatek, aby zadne auto nemuselo cekat na cervenou.

16 0
možnosti

Tak tohle je doslova bomba.. tleskám a karma R^

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS