Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

B18o93b48b69y 97K85o38l46a80r

22. 8. 2016 16:37

Paní Pekárkové bych doporučil ověřovat si informace než je zveřejní. Žiji v Thajsku již deset let a je opravdu směšné psát o tom jak Thajci někoho štípají aby si ověřili barvu kůže. Thajci jsou velice zdvořilí a nedovedu si představit nikoho kdo by dotyčnou osobu štípal. K Vaší informaci pí Pekárková, v Thajsku se nepodávají ruce na pozdrav, jen úklona a sepnuté ruce, (wai), natož někoho štípat. Přál bych si ze srdce, aby lidé v Česku se chovali k sobě a cizincům alespoň z poloviny tak slušně jako Thajci. Při nedávné návštěvě Prahy jsem cítil na vlastní kůži ten propastný rozdíl. Takže pí Pekárková nekrmte čtenáře bláboly o zemích o kterých nemáte ponětí.

0 0
možnosti
JB

Je smutné, že ve světě jsou ještě tak zaostalá místa, kde se takto chovají. Nevidím v tom nic úžasného, spíš tristního. možná by se to namixováním barev odstranilo, ale proč?!

0 1
možnosti
LJ

Co je spatneho na tom, ze nekde nemaji internet, nejezdi auty, nemaji... Treba prestoze spoustu veci nemaji, maji se dobre.;-)

0 0
možnosti
JL

Zajímavé. Když jsem se poprvé setkal s černochem v Česku, který ještě ke všenmu mluvil skvěle česky, neměl jsem chuť stírat mu barvu z kůže ani ho hladit - černochy přece znám z televize a z filmů, jsou prostě černí, ale zaujalo mě, jak je sebevědomý a jak se chová jako MISTR SVĚTA. Taky pořád nosil oblek a směšnou kravatu. Asi mu někdo v Africe řekl, že v Evropě se tak chodí. Ale nikdy široko daleko kolem nás, když jsme se sešli v Praze na kafe, podobně vyparáděný nebyl. Oni si zvyknou.

1 0
možnosti
JR

J36a65r98a 67R89a83n11k

21. 7. 2016 17:28

:-)nedivim se, je to takovy jiny pocit, zalezi take na delce vlasuR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com