Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každá normální ženská ráda předvede, to co je na ni pěkné a každou potěší, když se za ní muži zálibně otáčí. K tomu se používají minisukně, dekolty, nebo přilehlé hadříky, udělat mužům den hezčí a snesitelnější.

Ti co si myslí, že ženy vysílají erotický signál pojď, chci tě, jsou na omylu. Naši muži jsou v obraze, pokochají se pohledem a kráčí dál.

Co však ti mladí, před kterými chodí ženy většinou zahaleny, ti to jako výzvu mohou brát. To je také jedna věc s kterou měly vlády všech vstřícných evropských zemí počítat, nejen jiná kultura a náboženství, ale také jiné postavení žen ve společnosti.

Toto není maličkost. Ženy byly obtěžovány v zimě, co přijde v létě, kdy se všechny odhalí a ukáží své přednosti, jaké bude řešení, jak se zabrání sexuálníu násilí.

Doufám že úředníci EU, kteří rádi přikazují, se nepokusí o změnu našeho šatníku a nenadiktují nám oděvy, které nás zahalí a zbaví všeho sexapelu.

My dříve narození už toho moc nerozdáme, tedy žádné neštěstí, ale mládí musí svoji krásou těšit.:-)

16 0
možnosti
PD

Aha... tak tímhle si zdůvodňujete, že je v Česku 7000 nahlášených znásilnění ročně. OK, "už to chápu"...

1 0
možnosti
RA

Manifest staré frustrované panny.

0 4
možnosti
JP

A proč nosíš minisukni, když nechceš být znásilněná?

Jednoduchá odpověď (i když článek jsem samosebou četl celý) : Protože může chodit v tom, v čem se nejlíp cítí. A jestli jde po ulici třeba nahá, ještě to neznamená, že na ni mohu skočit. ;-)

21 0
možnosti
JN

Skočit po ní může jakýkoliv hajzl, který půjde po ní nebo po její kabelce. Buďte objektivní. Na světě nechodíte jenom vy.

1 0
možnosti
PB

P20e20t14r 56B31u37r49i75a84n

20. 1. 2016 14:27

Z paní Pekárkové vypadl blábol, jako ostatně je u ní obvyklé.

Když jede nemuslim např. do Saúdské Arábie, tak si zjistí, jak se může chovat. Je mu jasné, že pití alkoholu nebo sex se snoubenkou v hotelu je dle místních zákonů považován za těžký zločin, který ho může stát i život. Pokud to není úplný idiot, tak nic z toho neudělá.

Dalo by se čekat, že uprchlíci z muslimských zemí se zachovají stejně a minimálně si zjistí, co se smí a co ne, když k tomu ještě chtějí žádat o azyl, o podporu atd..

Není určitě povinností hostitele učit hosta dobrému chování. Naopak, pokud se host chová nevhodně, je to důkaz jeho nevděku a arogance a měl by okamžitě následovat trest.

21 2
možnosti
DK

To je pochopitelne nesmysl, ze "oni nevi"...oni vi moc dobre. Oni si proste berou...a to, jestli smi nebo nesmi, neresi...Ostatne oni avizovali, ze se tak budou chovat jeste predtim, nez do Evropy vubec prisli...To jen demagogove jako je autorka nebo pan Policky se nam snazi namluvit neco jineho...

21 0
možnosti
DK

Aha, takze kdyz se ta zena fyzicky brani, tak to ti chudaci povazuji za soucast predehry?

9 0
možnosti
Foto

Pokud mají vstup do bazénů zdarma, nevidím žádný problém v tom, že jim byl zakázán.

3 0
možnosti
RP

Autorka má pravdu.

Ale jen pro lidi, kteří bychom si my sami vybírali pro imigraci v neevropských uprchlických táborech. respektive pro lidi, kteří prokáží snahu něco pro to udělat, abychom je v Evropě přijali.

Ale z velké části to neplatí pro imigranty z Merkel výzvy, kteří z pozvání paní Merkel a z ideologické masírky převaděčů a obecně odpůrců evropské společnosti nabyli přesvědčení, že pro pohodlný život se stačí dostat do Evropy a jen nadstavit ústa pro ty pečení holuby, co tam budou lítat

2 0
možnosti
JC

Nepleťte si princip kolektivní viny a princip kolektivní prevence.

To, že je nepouštějí do bazénu, není žádný kolektivní trest, ale právě kolektivní prevence.

28 0
možnosti
PD

Proč potom preventivně nezakazujeme kuřákům vstup do měst? Někteří z nich v důsledku své slabé vůle kouří při chůzi po chodníku a tím vytvářejí značně rizikové prostředí pro nevinné kolemjdoucí, kteří nikde nenajdou zastání. A protože nelze předem zjistit, kteří kuřáci jsou hovada a kteří jenom blbci, tak bychom měli zakázat vstup všem kuřákům, ne?

Jak dlouho že už se ví, že je kouření škodlivé? 50 let? 70 let?

Imigranty tu máme chvilku a už zavádíme, jak říkáte, kolektivní prevenci. S kuřákama jsme zatím neudělali lautr nic. Není to divné? Rakovina mi připadá, cynicky řečeno, nebezpečnější než sexuální útok v bazénu (osahávání)...

1 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 0
možnosti
PD

Takže si to shrňme (toto není odpověď pro vás, jako spíše oslí můstek):

Muž, který nerespektuje, že žena má stejné právo na nedotknutelnost své osobnostní integrity jako muž, musí být okamžitě z Evropy vyhnán, protože není kompatibilní s naším životem.

Muž, který nerespektuje, že ostatní občané mají právo nebýt jím ohrožováni na životě, a chodí po chodníku se zapálenou cigaretou a vyfukuje karcinogenní kouř, který ostatní bohužel musí vdechovat, ten je zjevně naprosto v pořádku a ten tu zůstat může. Toho nikdo nevyhazuje, a dokonce ani nepokutuje.

==================

Jsem rád, že jsou Evropané takoví... "konzistentní" ve svém přístupu k řádu a pořádku :-)

0 2
možnosti
Foto

Víte, on je rozdíl mezi někým, jednotlivcem, který do Evropy přijde s úmyslem se tu nějak začlenit, resp. třeba jen do doby než si něco vydělá nebo se doma uklidní poměry a tisícovými zástupy, ovládaných navíc masovou psychózou umocněnou vžitými představami o roli ženy a muže a vztahu k jiné víře. Ano, je dobré, že se něco vysvětluje, ale to je všechno "až potom", až když se něco stane a navíc, proč by zrovna musel nějaký takový tisícihlavý migrant zrovna na to dbát, když mu to zase jen vnucuje společnost, kterou když ne ignoruje, tak alespoň pohrdá.

To je všechno hezké, ale mine se to účinkem. Pravidla zvládnutí migrujících mas musí být tvrdá, aby se to zvládlo. A to se nestalo. I to je viděno ze stran těch migrujících jako slabost.

Evropa se noří do kotle etického anarchismu, kdy je regulováno vše rozumné a vyzdvihováno vše, co donedávna bylo považováno za nepodstatné výstřelky.

27 0
možnosti
PD

Kurzy pro cestovatele do arabských zemí, jak se mají chovat, se také začaly pořádat až potom, co to opakovaně způsobovalo konflikty.

Zase si nepředstavujte, že by evropani byli nějací jasnozřivci, co všechno vědí automaticky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com