Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Máte tu úvahu skoro správně, žel, stalo se to uprostřed zimy. Džíny a teplou bundu jako spouštěče sexuální agrese neberu. Navíc, když se "mladíci" sešli u nádru v počtu 1000-2000, a pak rozešli na skupinový lov. Obdobně v jiných městech. Myslím, že tu ani žádný spouštěč ze strany těch žen nebo vlastně kohokoliv není potřeba. "Mladíci" si mysleli, že si užijou a že jim to projde, neb v jednotě je síla. A 98-9% z nich to zdá se projde. K neuvěření. To je pro slušné lidi drtivá prohra. Váš příspěvek pak beru jako výmluvy poraženého.

12 0
možnosti
IM

I81v44a60n 57M22i80n16á13ř

21. 1. 2016 23:49

Paní Pekárková nám zde "rozcancává" sáhodlouze jedinou myšlenku, kterou by nám mohla zcela klidně sdělit - pomocí pouhých - několika řádků!

Její závěr je však zcela v duchu korektního multikulturalismu! Okolnostmi vynucený, zákaz vstupu do bazénu - sexuálně nebezpečným migrantům - obhajuje .. nedemokratickým přístupem !!!

2 2
možnosti
LJ

Pani Pekarkova na rodil od vas myslenku sdelila. Vam se evidentne pletou pojmy jako jsou demokracie, pravo, a svoboda projevu. No nic, nejste sam.;-)

2 0
možnosti

No souhlas, až na to, že je "skvělé", když se žena obléká a chová na veřejnosti jako k....

0 0
možnosti
JM

J98a93n 93M35a38c31i69k

21. 1. 2016 8:31

Nechápu jak můžete bejt tak naivní, porovnrejte dobu před 3 rokama a dnes, diskutovali bychom o takovejch kravinách jako je minisukně ? ANI NAHODOU !! Tyto debaty vznikly na základě nepřispůsobivého chování přivandrovalců. Nechápu proč to omlouváte zmateností mužů, myslíte si, že když vidím ženu v mini tak že hned na to skočíme ? Nemyslíte si že to chlapy může urážet! Celé je to o kultůře ve které se jako dítě narodíte a vzděláváte. A bohužel jejich kultůra se neslučuje s naší kultůrou, nemají tu co dělat. JO a když vidím na ulici pěknou ženu v mini, tak se mě v mozku rozjedou NADHERNÉ představy :) ale mám v sobě vychování a dokážu se ovládat, nejednám pudově jako zvířátko.

14 1
možnosti
JR

J90a21r15a 14R61a97n21k

21. 1. 2016 1:14

Ivo, mate karmu, vystihla jste celou situaci krasne, uz nemusim psat, ze teenageri s lahvemi alkoholu muzou udelat rotiku i v Kanade, proto uz se na zadne "oslavy", kde se shromazdi 10 tisic lidi, nesmi nosti vlastni alkohol......nemuze nikdo mit za zle ani policii, ze to nezvladla.

1 1
možnosti
Foto

Paní IvaR^ tu pro mne má jeden velmi zásadní úhel pohledu. Svět rozmařilé Evropy v mnoha směrech posunuté tam, že pořadům, oblečení, stylu zábavy bulvárního boomu a vystavování se se vším na odiv ( neříkám to vážně z úzkoprsosti) ... nerozumí ani generace sedmdesátníků u nás. Proto - proč nemít někde základní pravidla chování nakreslená, napsaná pro někoho, kdo se v tom nemůže vyznat, solidně zorientovat, už vůbec?

Pořád křičíme, ať se přizpůsobí... napovězme jim, proč by ne?;-D snad si někdo nemyslí , že před útěkem studovali Gutha Jarkovského.

4 0
možnosti
JK

Nikdy v živote ma nenapadlo, že ženská či dievča by malo byť kurv0u len preto, že má oblečenú mini. Ale to je asi tým, že som konzervatívne založený...:-)

16 0
možnosti
JS

a vidíte, já bych si zase jako žena tu mini právě z důvodu abych jako k.... nevypadala nikdy nevzala ;-)

3 1
možnosti
RP

Proto je třeba veškerou samovolnou imigraci k nám do Evropy zarazit.

Jestli k nám nějací imigranti mají přijít, tak pouze ti, které si my vybereme ve sběrných táborech třeba v Turecku, Jordánsku, Alžírsku nebo Maroku atd, v nejhorším případě někde na řeckých ostrovech nebo na Sicílii. A o kterých víme, že jsou ochotni v Evropě pracovat a že jsou ochotni se přizpůsobit evropskému způsobu života.

Všichni ostatní ať zůstanou ve sběrných táborech nebo ať se z těch sběrných táborů vrací domů.

A kdo bude chtít bez povolení nebo dokonce bez dokladů překračovat hranice dalších evropských zemí a cestovat dál do Evropy, ať má Evropu na 10 let zakázanou.

5 0
možnosti
EH

Nejde všechno svádět na minisukně nebo vlasy. Vrhali se snad imigranti na ženy, když stáli ve frontě na azyl? Nevrhali. Počkali si hezky pár měsíců a pod rouškou noci si brali kabelky, peníze, mobily...

Takže ovládat se umí a zároveň umí i kalkulovat, jak co nejefektivněji spáchat kriminalitu.

29 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com