Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No ... nevím, paní Pekárková. Zkusme to takhle:

Hanko, Tončo, jeďte! Jeďte, kamkoli se vám zamane. Ponořte se do světa, poznejte všechno na vlastní kůži, vlezte všude, kam to jen trochu jde!

.

Takže by se holky měly dobře vyspat, najíst a dokončit svoji cestu ... že jo?

2 0
možnosti
JG

Když jsem si v osmnácti půjčila od rodičů auto bez jejich vědomí a nabourala ho, byli moji rodiče rádi, že jsem na živu. Stejně mě ale všichni blízcí odsoudili za nezodpovědné chování, které mým rodičům připravilo starosti. A stejné to je podle mě s těmi děvčaty. Jsem přesvědčená o tom, že i když jsou jejich rodiče rádi, že je mají doma, minimálně v duchu (a možná i nahlas) jim vytýkají jejich nezodpovědné chování (stejně jako prezident), které přineslo tolika lidem starosti. A věřím tomu, že si to vyčítají i ony samy. Srovnávat takové nezodpovědné jednání s D- jedničkou je jako byste tvrdila, že jenom srab se nejde koupat do řeky plné kajmanů.

10 0
možnosti
JN

J33i45ř63í 45N52o91s15e38k

31. 3. 2015 9:28

A my, hloupí zaprdlí zápecníci, nechápeme kouzlo cest s najatým ozbrojeným doprovodem do země, kam bezpečnostní služby nedoporučují strčit nos.

A prezident to taky nepochopil...

5 1
možnosti
Foto

"Pravděpodobnost, že se jim něco takového stane, byla mizivá, mnohokrát nižší než pravděpodobnost, že se stanou obětí vážné nehody na Dé-Jedničce, naší malé české silnici smrti" - tahle věta o Vás naprosto srozumitelně říká, že vůbec netušíte, co je to zodpovědnost a co je tu Balúčistán. I zkušení muži (zodpovědní) v početné skupině si desetkrát rozmyslí, než se tam vydají. To, že se tam vydaly samy dvě holky, je tak velká hloupost, která se dá snad srovnat snad jen s pokusem dělat si ze vzdálenosti deseti metrů selfie se startujícím raketovým motorem...

18 3
možnosti
OU
AS

A35d42a24m 64S21t83a21v45a

31. 3. 2015 9:17

"...vyžile, blbý nány, přešaltoval, viktoriánská morálka...." a pod: Autorko, dočetl jsem se to až u vás. Je to hnus.

6 3
možnosti
AS

A85d26a86m 77S29t60a17v82a

31. 3. 2015 9:19

...zřejmě si, autorko, zde léčíte své mindry....

4 1
možnosti
IK

Jistě. Jeďte, vypravte se nejlépe do končin, kde se za běžné a rozumné opatření považuje ozbrojený doprovod. Tam jsou velice příjemní a přátelští místní obyvatelé.

Mimochodem, přečetla jsem poměrně dost diskusí a dá dost práce narazit ne nějaký komentář, který zmiňuje možnost, že dívky byly sexuálně zneužívány a už vůbec jsem nenarazila na názor, že by byly nějak poskvrněné.

14 0
možnosti

Autorka nejprve ze všeho chtěla říct, že hluboce smeká před všemi lidmi, kterým se podařilo dostat domů dnes už proslulou dvojici "Hanka a Tonča", aby na závěr urazila prezidenta, před kterým na začátku hluboce smekla.

Řekl bych, že autorka dost rozpolcená "osobnost".

Autorka vůbec nejspíš netuší, že v jednání o výkupném se prezidentská kancelář dost výrazně angažovala. Však také prezident sdělil, že se všemi, kteří mají zásluhu na vykoupení těch dvou cestovatelek, se ještě setká a poděkuje jim, ale bez asistence médií. Ale s těmito dvěma cestovatelkami, za které musel stát z našich daní zaplatit výkupné, s těmi se setkat nehodlá.

9 1
možnosti
Foto

Ano, cestujte a jeďte kam chcete. Jen nečekejte, že po rozhodnutí stát se položkou na jídelním lístku jiné tlupy, když jste bezpečí té své opustila a chtěla očuchat něco jiného, se původní Vaše tlupa sebere a vyrazí na cizí území pro Vás. Takhle to v přírodě nefunguje. Ani zvíře nešlápne na rozpálenou plotnu, nemluvě o výhodě, kterou jako živočišný druh máme, že umíme na rozdíl od mnoha zvířat přejímat zkušenosti bez potřeby šlapat na tu plotnu. Takže ano, jeďte, ale za svoje a nečekejte, že je snad povinností kohokoli Vás z toho tahat.

Samostatnou kapitolou Vašeho článku je ten závěr, ve kterém se Vám i ty dvě, co tu tak hájíte, hodily pro kopnutí si do Zemana.

22 2
možnosti
JK

Ano - kuřte a chlastejte si jak chcete. Ale nečekejte, že až si uženete rakovinu nebo cirhózu, že je snad povinností kohokoli vás z toho tahat. Asi tak.:-)

2 0
možnosti
KV

A proč se do toho světa nevypravíte vy sama? ;-) - A jo, vy jste přece nejlepší v popichování... ;-D

3 1
možnosti
MT

Myslím, že paní Pekárková toho ze světa viděla víc než vy si kdy stačíte prohlídnout v atlase.:-/

6 1
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com