Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

potutelně se sumívám a chystám batohy s nahlas tikajícími budíky a balíčky mouky či cukru :-P

1 0
možnosti
Foto

Hezký článek, pochopila jsem ho! To není o tom, že teroristické akce nehrozí. To je o tom, že kdybychom měli podle toho žít, tak zblbneme. Nedávno jsem na hřišti u školy viděla igelitku a namísto toho, abych si řekla, že ji tam některé dítě zapomnělo, jsem mazala rychle pryč, jakoby v ní byla nastražená bomba. Už začínám blbnout!

2 0
možnosti
IP

Jo. A v mém případě by řidič autobusu měl zastavit, vysadit lidi z busu, zavolat policii... to by bylo správné jednání a tak ho to určitě taky učili. Jenže když tohle budeme dělat kvůli každé zapomenuté tašce, nikam nedojedem. Je to fakt na hlavu.

6 0
možnosti
JC

Tak vidíte, kam vede ten multikulturalismus, který, jak myslím, sama podporujete. Teď máte štěstí, ale to nemusí být vždy. Jednou může ta taška vybouchnout. Nějaký milý muslimský spoluobčan vás zabije a bude se radovat.

3 0
možnosti
PN

Ta rovnice je docela jednoduchá - tam kde nejsou muslimové, není islámský terorizmus. Ano, 99,9% Muslimů terorizmus nedělá. Ale jeden z tisíce stačí. Když máte v zemi milion muslimů (Británie jich má víc) tak to obnáší tisíc teroristů. A to stačí k tomu, aby v zemi dlouhodobě vládl strach. Otázka tedy zní - co má větší cenu? Právo muslimů imigrovat, anebo dlouhodobé bezpečí všech obyvatel? Něco dávám a něco beru, když něco dostanu tak za to musím zaplatit. A je jenom na mne, jestli tu cenu chci zaplatit. Cena za lidská práva a humanizmus je terorizmus, strach, lidské oběti. V Británii tuto cenu platí. Chceme ji platit my?

9 0
možnosti
Foto

L90e82o94n 25T58o53m96e19v

29. 9. 2014 13:06

Nevysvětlitelné - oni migrují za lepším životem a v tam kde se usadí chtějí to samé jako v místě minulém...!!

4 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com