Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

... blogeři zase karmu, no a nám osamělým zbývá jen to jediné :-)

7 2
možnosti
AB

Dovolím si nesouhlasit. I když mám plné zuby týpků hrajících si na Cobru 11, protože to viděli v televizním seriálu a někdo je navlékl do uniformy. Přitom jejich mentální úroveň je na výši hysterického vrátného nebo bývalého člena hlídky pomocné stráže Veřejné bezpečnosti. Jsou zákony a pravidla, která nebyla ustanovena pro srandu králíkům a bez jejichž dodržování by pubertální blbečci bez řidičáku v autech fungovali jako jednotka kamikadze.

20 3
možnosti
VB

Mladík nechtěl zabít sebe, ani ohrozit druhé, podcenil nebezpečnou situaci a přecenil jak je zvykem v jeho věku své schopnosti, zpanikařil a také zaplatit za to cenu nejvyšší, svým životem. Proto se dommívám, že mrtvé nemáme právo již soudit.

4 14
možnosti
LK

Mladík si spíše neuvědomil, že to není počítačová hra a že nemá tři životy. Nikdo ho nesoudí, odsoudil se sám.

16 0
možnosti
ED

E93d53a 91D38r29á38b89e54k

3. 3. 2013 14:10

Podle mne policisté chtěli svést vozidla z dálnice, a to včetně toho kašpara, aby ho mohli vyhmátnout a sebrat. Koho z policistů v tu chvíli napadlo, že ten skončí tak, že ten magor nejen nezpomalí, ale ještě to plnou parou narve do někoho v odstavném pruhu? Otec jim patrně sdělil, že mu odcizil vozidlo, o tom že by měl sebevražedné sklony informace neměli, logicky proto čekali, že když zpomalí provoz, zpomalí i toho kluka. Naprosto bych jim nekladl za vinu, že nakonec volil tu nejvíc šílenou variantu, tedy taras skrz zpomalené vozy. Možná jim to došlo v momentě, kdy cestou poškodil několik vozů a pokračoval dál v jízdě, z toho se dalo usuzovat na alkohol nebo u mládeže tolik oblíbené drogy ať už je to cannabis nebo něco tanečního :-) Možná by v tu chvíli raději volili jinou taktiku, střelbu do pneumatik než se ke koloně přiblíží a ohrozí ji a pod, bohužel v tu chvíli už bylo asi dost pozdě něco měnit na tom, že byla na D1 zpomalena doprava...

15 2
možnosti
PO

Předpokládat to mohli a dokonce měli od chvíle, kdy jim dotyčný bez skurpulí zezadu narazil do Passata který se ho snažil po předjetí zpomalit.

Minimálně od toho okamžiku jim muselo být jasné, že totéž se stane, pokud před něj naskládají hromadu civilních aut.

0 6
možnosti
AJ

problém je, pokud by ho nechali jet, po té co neuposlechl výzvu k zastavení, a on někoho sestřelil, tak by všichni nadávali policii, že ho nechali jet.

Další věc, je že pokud by policie tyto řidiče nepronásládovali, tak by narostl počet řidičů, co by jezdili nalití, zfetovaní, bez řidičáků ... , jelikož by si řekli,. že když policaty potkají, tak prostě nezastaví ...

31 3
možnosti
ZK

Z15d40e79n61a 23K53o77č19í

3. 3. 2013 13:54

Rozkaz zněl jasně: bylo třeba zastavit .....;-)!!

7 13
možnosti
BM

Zde je patrný příklad člověka zcela odtrženého od reality..... Bohužel je těch, kteří žijí prakticky pouze v imaginálním světě počítačových her čím dál více... Nedokáží pak rozlišit co je hra a co skutečnost.

13 2
možnosti
VM

Aasi máte pravdu...

  Jedno řešení by bylo podobné hry zakázat...!!!!!!

0 7
možnosti
DK

Ja nechapu, proc si to porad nekdo takto vyklada...To, ze nezastavil na vyzvu policie neznamena, ze si nad sebou podepsal rozsudek smrti. Policajti po nem palit nezacali. On se zabil sam. Oni ho k tomu nedonutili. On si nad sebou podepsal rozsudek smrti spise tim,ze to byl namachrovany debil (znamky debility jsou zcela patrne z jeho videi). A ano, namachrovanost nekdy proste zabiji. Navic je treba tyto situace posuzovat v sirsich souvislostech. OK, mozna by to dopadlo lepe, kdyby ho nepronasledovali...Ale co by to znamenalo? Ze pokud zlocinec usedne do auta  a rozjede se, tak ze tim to pro policii konci, maji otocit vozy a jet na zakladnu a cekat, ze ho pak nekde potkaji v obchodaku a zatknou?

29 3
možnosti
MH

To nikdo netvrdi ze ho maji nechat jet. Jen ho maji nechat ujet a chytit pozdeji.. Chytat kluka na dalnici muzej jen "policajt" (co byste po nich taky chteli ze...)

0 19
možnosti
TM

Jak dlouho ještě budeme poukazovat na to, že někdo měl  konat nebo konat neměl. Je třeba si uvedomit, že zasahující olicisté se rozhodovali za  konkretních podmínek, v konkretní situaci, s   informacemi, o jejichž přesnosti nemohu diskutovat, neb její míru neznám, to vše ve velmi krátkém čase? Můžeu mít osobní výhrady k příslušníkům doprvaní policie( zvlášť když mne nachytají, mám vztek) ale zde  se jich musím zastat.

Neustoit gaunerovi bylo správné. Zastavit jej za každou cen, pokud neragoal na výzvy,  to byla skutečná prevence dle mota pomáhat a chránit. Ano, jeden gauner  po smrti, jeden nicnetuší člověk našetěstí již v stabilizovaném stavu v nemocnici, jsou hmotné škody, z nichž  velkou část pokrejí komerční pojišťovny. Kolik životů, zdraví kolika lidí ti policisté ve skutečnosti ochránili či zachráninili, kolika lidem pomohli v jejich obyčejné touze dožít se dalšího rána? To už rozhorlení kritici policie   zjevně nezkoumají.

22 4
možnosti
MV

Vidím to přesně obráceně.

16 3
možnosti
HH

Jestli umíte vidět do budoucnosti, pak by Vás policie mohla najmout.

Já tedy žádné takové schopnosti nemám, ale docela s úspěchem mohu predikovat, že v případě, že by policie nezasáhla a mladík něco provedl, se strhne pokřik, proč nikdo nekonal a dopustil...V

29 2
možnosti
SL

Přesně o tomto jsem včera hovořila. Máte rechtR^

18 3
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com