Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W1

Woren 1

20. 8. 2011 11:00
Berte to z té lepší stránky

Evropa se naučí pořádně zamykat bezpečnostní dveře, pořídí si alarmy, mříže, ploty pod napětím atd. Až příští rok přistanou v prosinci agresivní mimozemšťané, tak snadno nás nedostanou !!!

Jinak v čechách už máme bohaté zkušenosti s podobnými případy, kdy se "někdo" nabourá do cizího domu (např.kauza Vítkov) a padají za to ty nejvyšší tresty. Prostě, mají se od nás pořád co učit.

4 0
možnosti
LB

SideChainMan

20. 8. 2011 10:02
Jste prostě skvělá

V

0 0
možnosti
P

Paa1

20. 8. 2011 9:11
Výborně podruhé

Myslím, Ivo, že jste to vystihla dost přesně, slovy někoho, kdo má s Anglií dlouhodobou zkušenost. Pěkný příspěvek,  jedinou výhradu mám k vyjádření o většině Romů, kteří nepáchají trestnou činnost. To je dost odvážné tvrzení, které u nás z hlediska zkušenosti neromské populace nenajde velké pochopení. Minimálně se dá říct, že většina z Romů, kteří se ničeho nezákonného nedopouštějí, trestnou činnost svého etnika (např. členů své rodiny) schvalují nebo kryjí.

1 0
možnosti
TV

tomtop

20. 8. 2011 9:51
Re: Výborně podruhé

neschvalují, oni začnou prndat o tom, jak jsou gadžové zlí, znásilňují své děti, můžou za jejich neštěstí a nedají jim práci. Přitom jsem si jistý, že kdyby si mohli vybrat, co by skutečně chtěli, tak by nic neměnili, jen by chtěli nové luxusní byty a vyšší dávky ..

3 0
možnosti
M

medved.m

20. 8. 2011 1:49
Výborně, Ivo.

A ještě to zkuste vysvětlit jisté části zaměstnanců tohoto serveru vysvětlit tak nějak po lopatě a slovy, jimž budou snáze rozumět - ať už proto, že "vyrůstali v nevhodných podmínkách", "nedostalo se jim potřebného

vzdělání", "rodiče je dostatečně nemilovali" nebo dokonce... ale což...

Skoro se divím, že Vás nesmázli ;-D

1 0
možnosti
TV

tomtop

20. 8. 2011 9:52
Re: Výborně, Ivo.

je to napsáno na rozdíl od jiných slušně ... mě toho prochází obvykle taky dost, protože se vyhýbám vulgaritě.

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

20. 8. 2011 0:31
Krásné, takže jste sama emigrantka, ale už se cítíte výše?

UK jsem navštívila, byla jsem zhrozená a když budu mít na výběr, jestli ve městě bydlet s Romy, a nebo Anglány, tak raději s těmi Romy.

0 0
možnosti
L

LoArmistead

20. 8. 2011 1:02
Re: Krásné, takže jste sama emigrantka, ale už se cítíte výše?

A co Vás tak zděsilo? Jak dlouho jste v UK byla? Opravdu miluju lidi, co vypráví o špinavém a odporném Londýně a jejich jediná zkušenost s ním je ta, že autobusem projížděli přes Croydon..:-/

0 0
možnosti
S

siki2008

20. 8. 2011 0:04
tak jak to je????

"Všichni víme, jak to vypadalo v první polovině 20. století na americkém Jihu: když některý běloch nahlásil, že došlo k trestnému činu, šerif obvykle chytil a strčil do šatlavy prvního černocha, který se mihl kolem. Kriminalita černošské populace pak vůčihledě vzrůstala...".................... je zajímavé, že i když v americe už pěkných pár let běží program pozitivní diskriminace, pořád jsou ve většině případů pachatelé trestné činnosti černoši. nejsem si jistý, ale za kriminalitu černošského obyvatelstva ameriky zase tak moc rasistický šerif nemůže ;-) . ale možná se pletu.....;-D

4 0
možnosti
ADNS

aby diskuse neměly sysl

20. 8. 2011 0:32
Re: tak jak to je????

Nojo, škoda, než autorka začala žít s černochem, psávala rozumně.

2 0
možnosti
S

stopKSČM

19. 8. 2011 20:09
Tady stačí říct do vysílačky

Podezřelý je mladík.

4 0
možnosti
HŠ6

Huckelberry Švédd 6

19. 8. 2011 21:06
Re: Tady stačí říct do vysílačky

R^;-D

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

19. 8. 2011 19:42
Z clanku bych vypichl jeden fakt...

"Zdá se mi, že Britové byli drzostí nezvaných návštěvníků překvapeni víc než Češi nebo Slováci. "....to je pomerne dulezita veta. Vetsina zahranicnich pseudohumanistu si totiz opravdu mysli, ze ten, kdo nema rad Romy je rasista a ze Romove jsou proste lide, kteri nedostali sanci. To je duvod, proc bychom jim jejich nazory meli odpustit. Mnohem vetsi zlo jsou lide, kteri vedi a presto jsou pokrytecti hyperzastanci Romu a to zdaleka nejen tech, kteri si zastani zaslouzi,ale pausalne vsedch Romu vcetne tech, co zneuzivaji socialni system, kradou a pachaji nasilnou trestnou cinnost. Tito bili lide by se meli jednou smazit v pekle, nebot kdo haji zlo, sam se stava zlem!

5 0
možnosti
TV

tomtop

20. 8. 2011 9:57
Re: Z clanku bych vypichl jeden fakt...

možná by jste měl pochopit jednu věc - ono tzv. multi-kulti vypovídá o 2 věcech - že jde o dobrosrdečného člověka, který přeje příležitosti ostatním a ta druhá - že je poněkud naivní. Doufejme, že události posledních dnů je z té naivity vyléčí ....

1 0
možnosti
W

WildWire

19. 8. 2011 19:24
Ne-Rom?

Durazne odmitam byt zarazovan mezi Ne-Romy. Jsem Cech, vzdycky jsem Cechem byl a vzdycky take Cechem budu. Nelibi se mi zvyk delit obyvatelstvo na Romy a Ne-Romy. Romska narodnost normalne existuje, nechapu, proc by neslo rikat Romove a Cesi.

5 0
možnosti
IF

ivošek z gmailu

19. 8. 2011 20:15
Re: Ne-Rom?

Přesně tak R^ A klidně bych i vrátil zpět původní výraz cigáni.

0 0
možnosti
MV

Old Nord

19. 8. 2011 18:57
Spoza kanála

Okrem pravdivých informácií z prvej ruky ste prispela k pozdvihnutiu povedomia  (asi aj sebavedomia) nejedného čitateľa. Prevláda všeobecná neznalosť faktov (je to logické, doteraz všade bolo zatajovanie, mediálne embargo) a aj frustrovanosť  vychádzajúca z dlhodobého neriešenia cigánskej otázky. On ten čas, kde biele je biele a čierne čierne, musel raz prísť. Lož má krátke nohy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com