Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

philipe

27. 4. 2011 18:40
Marně hledám pointu...

...viděno očima taxikářky s moravským backround. Her Majesty Elizabeth II. žije na úkor UK daňových poplatníků, z t.zv. "Civil List" ročně ca 40 mil. GBP. Z pozemků a jiných statků, které si postupně přivlastňovali její předkové počínaje 13. stoletím, pobírá Royal Family 211 mil GBP. United Kingdom of Great Britain and Scotland se datuje od 1801.Od této doby se odhaduje jmění královské rodiny (Crown Estates) na 6 miliards GBP. Přesné údaje nelze zjistit. Svatba William a Kate přijde daňové poplatníky na pár milionů GBP. Jen to leštění pozlacených kol královského kočáru stojí tisíce. O celém tom cirkusu s hudbou a královskou gardou ani nemluvě. Po tragické smrti princezny Diany 1997, jediný člen Royalfamily s lidským cítěním, se Her Majesty zachovala jak bezcitný idiot a už tehdy se uvažovalo o zrušení monarchie.

Připitomělý Charles se kvůli Camille králem stát nemůže a bude-li William rozumě uvažovat, tak se té Royal-kašpařiny zřekne. Vždyť je to nechutný a zbytečně předražený theater.

0 0
možnosti
JR
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com