Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

hezkéR^:-).. ano teorie obejmutí... obejmutí jako otevření, prolomení vrat ve vysoké zdi.

A co píšete o té škole... díky... kolik dětí je ale navzdory zblblosti doby vážně rádo, že je chytíte za rameno, když bulí, vezmete kolem ramen za smutku i vzteku,a když udělají průšvih... a vy jim dáte najevo rukou na ruku, že dobrý, že ujeli, ale že to bude fajn obejmutím a dotykem vytvoříme malé ukotvení a klid......jak říká moje kamarádka o jednom domácím násilníkovi... ustrašený chlap... neomlouvá ho tím....už ... jen konstatuje...Karma, paní Ivo.

2 0
možnosti
Foto

K první části blogu mohu jen říci, že každá krajnost je špatně. Na druhou stranu, málokdo, kdo je v této zemi ukotvený si přeje nějaké radikální změny a ty by časem přišly. Mohu mluvit o situaci ve Švédsku a mohu říci, že ty změny jsou tam markantní ač na povrch se to příliš nevidí, ale separace "domorodců" a přistěhovalců je veliká navzdory všem snahám a penězům o jakousi integraci. 90% ve skutečnosti selhává. Jde o přílišný kulturně civilizační rozpor než aby se to dalo ukočírovat. Možná snad po generace, ale za podmínek nově příchozích, ne domácích.

V té druhé části je problém velké části mladé generace popsaný výstižně. Je jen třeba dodat, že za to mohou ti stejní, co se pokoušejí o asimilaci nemožného. Viz první odstavec.

1 0
možnosti
JV

Žiju v Rakousku v menší obci, kde se střídá asi 30 uprchlíků (než dostanou azyl a najdou si byt a práci jinde). Učím je německy a když jsem to řekla u nás, zvolali přítomní "Vždyť tě znásilní a uříznou ti hlavu!". Chodím mezi ně už víc než rok, párkrát týdně, bez obav ze znásilnění, naopak se těším jejich úctě a pozornosti, a hlavu taky ještě mám. V ČR je 6000 obcí. Kdyby každá obec přijala dva lidi ze Sýrie, Íráku, Afgánistánu, tak jich šmahem vezme ČR 12000 a ani nebudou vidět. Organizačně to společně zvládneme a Evropa si zachová tvář.

3 0
možnosti

Tato studentka se nebála a zaplatila za to životem. Zřejmě 17-ti letého migranta nikdo neobjímal.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/422574-v-nemecku-dopadli-migranta-ktereho-podeziraji-z-vrazdy-medicky.html

1 0
možnosti
Foto

Asi by se člověk uobjímal ale :) R^

1 0
možnosti
OF

Však máte srazy, ne ? Vy se máte.Můžete obejmout F.Matějku, J.Havránka

nebo třeba Leu Vojtkovou....

Tu Leu byste mohl vyléčit, ne ?:-)

3 0
možnosti
OF

Nic není černobílé. Vy byste hlavně měla objímat bratry Poláky.

0 0
možnosti
IP

No, teď jsem zrovna v Polsku, tak se možná naskytne příležitost. I když nevím, jestli by se to líbilo mému příteli K.

0 0
možnosti
ZB

Karma.Velmi krásně napsáno.Takových fobíku jsou zde i plná diskuze, "statečných hrdinu,kteří zachranují vlast" před někým koho většinou v životě ani neviděli.Ti mají "jasno",muslimové u nás zřídí chalifát,znásilní všechny ženy a pak je obléknou celé do černého,mužum budou řezat hlavy...asi tak jako v Londyně.;-)Další fobící,nyní převlečení za "vlastence" takováto bláboléní "statečně a odvážně" karmují...

5 1
možnosti
JR

J33a64r12a 46R72a39n79k

5. 12. 2016 23:58

Takovych fobiku je zde nad lidsky vkus obcas pisi clanky pod ruznymi jmeny a pak se divi. Je mi jasne, ze situace v Evrope neni udrzitelna, ale proc se nikdo nezajimal hned na pocatku a ruzni Kulhavi zde zacali lkat pred rokem? Cely exodus s pozehnanim Putina zacal uz v roce 2012.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS