Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

krásné ospravedlnění tohoto šatu svou vlastní stydlivostí za nedokonalost svého těla... jen tak dál paní autorko, rád se pobavím u dalšího článku.... ;-D;-D

11 0
možnosti
Foto

Islám obecně hájí řada zamindrákovaných lidí, protože jim zdánlivě může přinést cosi, co jim v jejich životě chybí (např. zahalení těla, s nímž nejsou spokojeni, nebo automatickou nadvládu nad ženou, kterou normálně vůbec nemají, ale mít by ji chtěli.....apod...).

Bohužel si při tom neuvědomují, že zároveň ztratí mnohé z toho, co dnes považují za tak normální, že ani netuší, o jaký výdobytek se jedná.

Nejkomičtější jsou obránci muslimů z řad gayů, lesbiček a feministek

15 0
možnosti
Foto

Ještě malý poddotek,paní Pekárková,k závěru článku,kterak potomci divochů zcivilizovali a nosí v Evropě obleky.Každý,kdo je průměrného intelektu,tak se nad Vašimi vyprávěnkami usměje a přijde mu to dost dětinské,pokud to není záměr.Podívejme se,na literaturu,cestopisy od Hanzelky a Zikmunda a to,jak cestovali,v dnešní době a to říkali i oni,už Afriku není možné bezpečně přejet,prostě už to nejde.Také nejsou zvířata,jinde,než v rezervacích a to ještě nejsou v bezpečí,jak o to usiloval jejich zakladatel George Adams.Možná vidění posunu toho,že dané oblasti zcivilizovali a jejich obyvatelé se oblékají do obleků,je trochu nadnesené,to je jako tvrdit,že šimpanz v cirkuse,nosící kaťata se také polidštil.Není tomu tak.Dnešní doba ale nahrává těm,kteří v příslibu jánevímjakých zítřků,z hlouposti,zaprodanosti,či vědomě lžou.

5 5
možnosti
JU

J66a98n 81U37l96r21y64c89h

28. 8. 2016 15:06

každému, kdo je průměrného intelektu, se nad vašima čistě nacistickýma prasárnama (černoši=podlidi) chce blít; to jsme to na začátku 21. století v Česku dopracovali, že takovéhle svinstvo je u nás naprosto běžné a normální

2 1
možnosti
TB

Já myslím, že burkiny by byly super pro jeptišky.

2 2
možnosti
PM

Však ty také nosí něco hodně podobného. Běžný člověk mezi tímto oděvem a burkinami rozdíl nenajde. Jedno je zakázáno, druhé povoleno.

A pak babo raď proč..

1 2
možnosti
MN

Muslimská žena se osvobodí tím že bude chodit od hlavy k patě oblečená po pláži??? Pokud se bude chtít opravdu osvobodit tak ať si vyjde na nudapláž - kterých je ve Francii spousta - a tam se úplně vysvlékne.

To pro ní bude skutečné osvobození!

15 4
možnosti
JN

Ono nejde všechno hned najednou.

5 0
možnosti
Foto

Vy jste paní Pekárková taková tendenční.Nevíte náhodou,proč se v zemích,kde převažuje islám na plážích nesvlíkají,či se vůbec nekoupou a neumí plavat ?A nevíte proč mají muslimové tendenci v jiných zemích prosazovat svoje zvyky ?Potom se mi jeví polemika o slušnosti dost zbytečná.Pouze plkáte.:-P

17 5
možnosti
MN

Rád Vám odpovím - to je tzv. salámová metoda. Dnes si prosadí burkiny, zítra je budete pobuřovat na pláži v bikinách a za pár let budou všechny evropské pláže rozdělené na mužské a ženské části a hlídat to bude islámská náboženská policie!

17 0
možnosti
IM

I58v35a68n 59M61i43n80á92ř

26. 8. 2016 12:29

Paní Pekárková, vědoma si své literární úspěšnosti, nám nenápadně, leč sáhodlouze "vtírá" do podvědomí - kolektivní pocit viny - pro evropskou nechuť k burkinám ! Klopotně vyhledává argumenty, kterak jsou tyto "plavky" důležité pro ty, co mají jizvy a .. nebo pro ty, co se v dětských letech stydí. Jen bych ji rád připomněl, že tento "protihadrářský" odpor je z velké části pouhým vymezením společnosti vůči porušování kulturních zvyků - tentokrát nás - Evropanů ! Má snad tato dáma pocit, že by měla v islámských zemích zastání, pokud by si tam vyšla s přítelem ... ona v mini a on v šortkách ??

5 3
možnosti
MP

M34a69r61t21i67n 78P32e10š

26. 8. 2016 12:39

Právě o to jde, že mnoho z nás by nechtělo klesnout na úroveň islámských zemí, kde tak přísně předepisují, co se má nosit a co ne.

6 0
možnosti
MP

M40a77r54t69i42n 28P70e81š

26. 8. 2016 10:18

Poprvé, když jsem o zákazu burkin v četl v novinách, jsem o tom moc nepřemýšlel a do jisté míry mě to dávalo smysl. Když jsem pak ale viděl fotografie ženy na francouzské pláži obklopenou policisty, kteři ji nutí se svléci, se mi popravdě řečeno zvednul žaludek. Chceme se skutečně dostat na úroveň Íránu, kde policie přeměřuje u žen vzdálenost spodního okraje kabátu od kotníků a kontroluje, jestli šátek neodkrývá příliš mnoho vlasů - jen u nás se to bude dělat naruby...

9 0
možnosti
Foto

Ten "Irán" sem ale přinášejí muslimové....

2 1
možnosti
JP

J74i72ř27í 46P20e77c54k32a

26. 8. 2016 8:45

takhle vypadala klasická komunistická propaganda, nedalo se jí nic vytknou, jen byla zvrácená;-D;-D;-D

2 2
možnosti
MN

co je špatného nebo ponižujícího na tom, být na pláži zakrytá?

jsem ateistka a být u vody na pláži oblečená je pro mě normální a přirozené už řadu let. a poslední roky podobně zahalených přibývá - lidi jsou na sebe čím dál víc opatrní.

ponižující není být oblečená, ať už kdekoli. ponižující je naopak nutit ženu, aby se svlékla téměř do naha, pokud ona sama nechce. a v normální společnosti je (nebo by mělo být) takové chování vůči ženě nepřijatelné, ne-li trestné.

někdo cizí mě začít bez dovolení fotit, tak se ani nestačí divit, jak rychle ho vyfackuju. a myslím si, že většina lidí by se minimálně ohradila.

ve francii si neumí poradit se skutečnými problémy (a že jich nemají málo), tak si k nim (zbytečně) vyrobili nový.

12 2
možnosti
Foto

Zakrytá, nezakrytá. Oblečená, neoblečená..... Není na tom zcela jistě nic špatného, ale podle článku soudím, že záleží na druhu oblečení. Pokud jsou ženy na pláži v riflích a tričku, patrně OK. Ale muslimský hábit je něco jiného, zvlášť v dnešní době dost lidí pohoršuje. Pokud se nositelka tohoto ošacení nechce jej vzdáti, ať je tedy doma na zahradě a nechodí na veřejnou pláž.Dnes se tam na ně bude spousta lidí dívat skrz prsty. Copak v některých jejich zemích by si nějaká evropanka dovolila vyrazit na pláž v bikinách, či muž si vzít sebou lahev vodky a vepřový bůček? No to by bylo haló.....

7 3
možnosti
Foto

Jak se muzete zastavat takoveho ponizujiciho obleceni pro jednu skupinu obyvatel v dnesni dobe a v Evrope?? A jaky je to uspech, ze muzou odvazne muslimky vyrazit od plotny v kuchyni s detmi na plaz a muzou si i zaplavat 8-o

4 4
možnosti
Foto

úspěch by to byl v jejich rodné zemi, nikoliv ve Francii. Ve Franci je chození na pláž naprosto normální.

1 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com