Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Nic noveho pod sluncem, potapeci davno pouzivaji neopreny

1 1
možnosti

Slušný člověk nechodí svlečený. To je typicky sluníčkářská demagogie. I v České republice se nesmí do bazénů např. v kraťasových plavkách. Z hygienických důvodů!!! A najednou přijdou muslimové a mohou lézt do bazénů oblečení od hlavy až k patě. Proč? Protože jsou muslimové? Protože umí nejhlasitěji řvát, že jsou jim upírána náboženská práva? Jejich náboženské právo je ale přeci také pedofilie, zoofilie, necrofilie (do 6 hodin od úmrtí)... I to je všechno součástí ideologie, kterou nazývají náboženstvím. Burkinami to začalo. Kde se to zastaví?

22 3
možnosti
DT

Asi by se meli hygienici zamyslet

1 0
možnosti
JZ

Na celé té věci je absurdní především to, že elity a média donekonečna omílají, jak teroristické útoky nemají nic společného s islámem, ale když už se situace vyhrotí tak, že je potřeba lidem předhodit aspoň nějaký náznak konání, tak se zakážou muslimské plavky:-) Další dokumentace absolutní prázdnosti veškeré promuslimské propagandy.

A jinak - už to tady někdo psal - na českých koupalištích bývá zcela běžně pro "nedostatečné svlečení" od bazénu vykázán muž, který je oblečen v kraťasech (a ničem jiném), ale pokud vím, tak to ještě žádného z nich nemotivovalo k napsání blogu s takto epickým názvem;-)

5 0
možnosti
TT

Už když jsem na to klikl, tak jsem litoval, protože mně došel smysl nadpisu. Takže mě redakce nalákala, abych přispěl ke karmě pošetilé extremistce. Rv;-€

3 1
možnosti
LK

Burkini jsou projevem ideologie. A znakem radikálního islamu. Před lety muslimské ženy nenosily žádné burky ani v Británii. Nyní ano. Souvisí to s radikalizaci imamu v Evropě. Nenechte si podstrčit blud, že je to pro blaho ženy. Přistupujeme tím na hru radikálních duchovních. Pro mě není žena v bikinách automaticky necudna devka. Ona cudnost Burkin je znakem totality, nikoliv jakousi vyšší morálkou muslimek.

21 2
možnosti
AS

Zcela souhlasím s Vaším názorem!!Málo kdo ví proč se burkiny začaly nosit a jak vznikly.To ženy podle Allaha musely jednou měsičně prostituovat,aby nebyly poznány,tak začaly nosit burky,aby je nikdo nepoznal.V Turecku bývalý preziden(vypadlo mi jméno) dal do ústavy,kdo bude nosit burku,je to prostitutka a ejhle,ženy islámského původu chodily obnažené bez burky.To až za nynějšího prezidenta proislámsky myslící,znovu povolil burky.

0 0
možnosti
Foto

Všude se píše, že jsme tolerantní společnost a vida - není to tak docela pravda. Chápal bych pokud se zakáže šátek, který zakrývá obličej. Pro identifikaci v případech nějakého zločinu to je nutné, ale takhle to je opravdu netolerantní. Proč se nikdo nepokouší zakázat jarmulky?????

5 10
možnosti
HM

Protože židé nevraždí nevinné lidi v ulicích zemí, kam se vnutili?

18 1
možnosti

Ukecané, dlouhé a nic pro normální zdravé koupání! Koupání bez plavek je jediné zdravé! Já se koupat v plavkách a setrvat v mokrých plavkách na břehu, tak ze zažívacích potíží nevyjdu!

:-)

2 1
možnosti
Foto

Čímž jste vlastně zodpověděl vše shora uvedené - stačí nuda pláže a burkini pláže a je to...;-D

1 0
možnosti
JC

To není problém náboženství, ale kultury. Také se nemůžete koupat v bikinách na pláži v Saudské Arábii. Takže chce-li někdo těžit z naší sekulární kultury, tak ji musí přijmout se vším všudy. Mimochodem i v naší kultuře je leccos zakázané. Zkuste se projít nahá po Václaváku a uvidíte, jak rychle vás zavřou pro veřejné pohoršení. Jsou místa, kde nesmíte ani v plavkách. Např. v restauraci na Šeberáku, musíte mít tričko a kalhoty. Jste v restauraci, ne na pláži. Každé místo má své.

16 6
možnosti
LJ

To neni problem kultury ale nabozenstvi. V SAE se nesmite koupat v bikinach protoze to islam zakazuje. U nas mame svobodu, tudiz je kazdemu prd po tom, v cem se kdo koupe. Nehajim tu islam, ale videl jste, ze by se sel muslim kouknout do kostela v plavkach? Spise je kultura oblekani problemem v Evrope.:-)

6 4
možnosti
RM
Foto

Rád bych zmínil 2 jednoduché myšlenky:

1) nikdo se nezmění tím že se přemístí do jiné země. Pokud chceme muslimky na západě měnit dělejme to laskavou výchovou ne policejní buzerací

2)pokud jsem si sám sebou nejistý, nejlepší utvrzení je někoho šikanovat. Nevidím absolutně v čem by nás mělo nošení pár burkin většinově omezovat, pokud někdo fotí druhého na pláži, tak by přirozeně měl mít jeho souhlas - to je prostá slušnost. Spousta lidí mele nesmysle že se někde zavádí šaria když ve školní jídelně nikdo nechce vepřové. Moje děti ho také nejedí a s islámem to nemá pranic společného.

11 2
možnosti
RM

1) Až se přemístíte do nějaké země, tak se měnit nemusíte, ale co budete muset je respektovat její zákonu a nařízení. A to i v případě, že Vám budou připadat jako policejní buzerace.

2) Já taky nevidím v čem by nás jako společnost měly nějaké burkiny omezovat. Pokud si tady v tom paní vleze do Moravy, zaplave si a lehne si v tom břeh - za půl hodiny budu smrdět jak bolavá noha - ale co.... Ve školní jídelně se nejedlo vepřové už za mne, protože ty kuchařky tam sakra uměly tak UHO a rýži a když bylo vepřové, tak bylo tlusté a tuhé...

7 2
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com