Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O72t33a 88B67l37a45ž41e51k

7. 8. 2016 11:11

Přibývá atentátů, kdy násilníci vůbec nemusejí být napojeni na jakoukoliv organizaci či hnutí a už vůbec nemusejí svůj čin dlouhodobě plánovat.

Stačí však, aby nosili v hlavě zhlédnutá propagační videa IS, k tomu v hlavě islám či jen jeho drobné trosky, které je schopen pochopit - a vytáhnout mačetu na ulici a vyhlédnout si nejbližší chodce opravdu nevyžaduje skoro nic.

Přesto - souvislost s islámem a jeho primitivním a násilnickým užitím je naprosto zřejmá.

3 3
možnosti
DB

je pěkné, že jste si této shody náhod všiml...teď jen přijít na to, jak to celé funguje....někdo je vyzbrojil, někdo je naučil se zbraněmi zacházet. a někdo jim dává peníze a i jim někdo cpe svá "moudra" DO JEJICH HLAV....A ONI TO SBAŠTÍ I S NAVIJÁKEM...

0 0
možnosti
IP

Proboha, co čekáte od milovnice muslimů a černých imigrantů, od udavačky českého lékaře v Británii (přesněji schvalování udání Čulíka z BL)? Čím se líší od protektorátních novinářů Lažnovského a Krychtálka nebo komunistického Kojzara?

Pro upřesnění: Inkriminovaný český lékař přišel na základě udání Čulíka, které Pekárková nadšeně schvalovala o místo, protože nedovolil při operaci muslimské lékařce tradiční oděv a trval na standartním oblečení.

17 6
možnosti
DK

Zajimave je, ze kdykoli nekdo ve jmenu Allaha (nevim, zda je to i tento pripad) zabiji ci se o to pokusi, tak je to clovek s psychickymi problemy...Mozna lez, kterou se ciny muslimu pokouseji zamaskovat. Na druhou stranu mozna na tom neco bude. Pohled na zebricek zemi s nejvyssim poctem vrozenych vad - Sudan, Saudska Arabie, Benin, Burkina Faso, Spojene Arabske Emiraty, Tadzikistan, Irak, Kuvajt, Afganistan, Oman, Syrie, Pakistan, Nigerie, Kyrgystan, Katar, Jordansko, Maroko...V podstate same muslimske staty...clovek by si mohl myslet, ze se jedna o zeme s nekvalitnim zdravotnictvim ci nizkou zivotni urovni, ale ono ne, jsou tam i bohate ropne staty. Druhy konec zebricku - Francie, Rakousko, Australie, Svycarsko, Rusko, Italie, Spanelsko, Finsko, Britanie, Nemecko, Belgie, Ceska republika, Svedsko, Kanada, Norsko, Novy Zeland, Kuba, USA, Portugalsko, Holandsko, Izrael. Mozna by nekdo rekl, ze by to mohlo byt oblasti...Ze treba lide z rovnikovych oblasti budou mit vyssi nachylnost ke genetickym vadam. Ale ani tohle neprojde...napriklad posledne jmenovany Izrael se nachazi v te lepsi casti zebricku, zatimco jeho okolni (muslimske) zeme na opacne strane...Vzhledem k poctu zemi se neda mluvit o nahode...Nicmene pak z toho musim vyvodit politicky nekorektni fakt souvisejici s kvalitou genetickeho materialu techto lidi. Asi zde v rozvadeni teto teorie nebudu pokracovat, protoze by to cenzor nestravil, ale na druhou stranu je to mozne vysvetleni toho, proc muslimove jsou tak casto "psychicky nemocni".

11 0
možnosti
LJ

V mnoha muslimských zemích je zvykem, že svatbu domluví rodiče, přičemž se často berou příbuzní mezi sebou. Nemohlo by to hrát roli?

1 0
možnosti
JN

Svědectví souseda obviněného Zakarii Bulhana, jenž ho zná sedm let - tedy dobře:

https://www.jihadwatch.org/2016/08/london-knifeman-was-devout-muslim-neighbor-says-had-no-mental-problems

2 0
možnosti
Foto

Je úplně jedno jaké měl motivy, nebo zda byl nebo je nějak psychicky narušený. Hlavní je výsledek jeho jednání a za to by měl nést trest, bez ohledu, jestli si ho bude, nebo nebude uvědomovat.

8 1
možnosti
Foto

Ano útoční nepochybně důsledky ponese.

Někteří byale za jeho konání chtěli preventivně trestat všechny Somálce, Muslimy.....

1 12
možnosti
MR

Paní Pekárková,jakou omluvu máte pro toho,který posekal macetou policajtky,jednu těžce zranil,má sečné rány v obličeji,takže může zůstat zohavena a opět vykřikoval u útoku allahu akbar?

15 5
možnosti
VK

Pro vás je tenhle blog srážka s realitou což?

6 9
možnosti
MS

Vy jste tak strasne neobjektivni... Ja chapu, ze vam jsou cernosi sympaticti, ale zase to tolik neprehanejte. Na zaklade vaseho blogu bych usoudila, ze ten chudak kluk ani neni schopen sam o sebe se postarat, a pritom byl studentem IT college.

Pokud by mel nekdo zajem o kratkou reportaz od soudu: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3726705/Teenager-charged-stabbing-tourist-death-injuring-five-Russell-Square-attack-remanded-custody-magistrates.html

21 1
možnosti
MR

zrovna ctu v britskych novinach ze neni psychicky naruseny, takze.......co asi za tim je, kazdou chvili nektery dobrak mava, zrovna v Belgii se stalo, macetou a rve Allahu akbar, asi nejaky radikalizovany zid nebo krestan jak se tady v diskuzi vzdy jeden dobrak zmini, ze Allah je Buh, a tak ho jmenuji i krestane a zidi.

Nebo to bude budhista

14 0
možnosti
JN

J82i97ř82í 64N90o86s46e45k

6. 8. 2016 22:53

Zapomínáme a zásadní otázku: Čím nás tento inženýr obohatí?

Pokud k nám chodí jen duševně choří a retardovaní jedinci, třeba jde o slevou větev vývoje - pak je otázka, zda ji zachraňovat.

A pokud se to někomu nezdá dost etické, jde o základní princip přírodního výběru, který po milióny let nezklamal !

18 0
možnosti
JN

J67i73ř61í 72N73o37s84e29k

6. 8. 2016 22:54

sorry, slepou větev

1 0
možnosti
SJ

Tak to je hodně chabý pokus o neomarxistickou politicko-korektní obhajobu muslimkého útoku.

Paní Pekárková se snaží podsunout myšlenku, že daný čin nemá s islámem nic společného. Obtloustlost pachatele je pro ní známkou jeho duševní nemoci a jeho reakce u soudu zase známkou nízkého IQ. Takže islám je z toho venku.

Pokud jde o IQ, tak u subsaharských černochů/muslimů je IQ nízké obecně: Průměrně IQ u Somálců je 68. To odpovídá lehké mentální retardaci. Takže o nějakou individiduální odchylku, jak se snaží paní Pekárková naznačit, zřejmě nepůjde.

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0160289608000238

Pokud jde o duševní nemoc , o které paní Pekárková usuzuje ze špeku na těle daného pachatele, pak proti této verzi svědčí např. výpověď člověka, který daného Somálce osobně znal a který pověžuje tuto verzi za nesmysl. Navíc vypověděl, že daný Somálec byl oddaný muslim.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3725136/Russell-Square-knifeman-stabbed-American-tourist-death-devastated-husb

Tolik k "objektivitě" paní Pekárkové. ;-(

30 2
možnosti
IM

Paní Pekárková se snaží seč jí síly stačí.

10 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com