Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

pekárková je uplně mimo-už tím,že má nigera?nebo nigerijce?Rv

8 12
možnosti

R51a61d33e60k 97Č42o75s

6. 8. 2016 14:42

Jak chce někdo, kdo se v Evropě dobře uživí vysvětlovat těm dalším, že sem nemají jezdit, protože se tu neuživí?

14 0
možnosti

R38a11d14e37k 33Č84o24s

6. 8. 2016 14:41

Mě je jen divné, že někdo, kdo se v Evropě dobře uživí a pomáhá všem příbuzným chce vysvětlovat těm ostatním, že se v Evropě neuživí.

4 0
možnosti
JP

Nevím, kolik příspěvků v diskusích obsahuje posílání mrtvol zpět do Afriky. Těch, kde se píše o obrácení lodi s živými a nebo nenabirání lidí z lodi v libyjských vodách, je hodně. Lodi, které dopluly z Libye až do Evropy moc není, pokud nějaká.

16 1
možnosti
MB

Ivo, díky za to co děláte. A za článek.

3 6
možnosti

Moc se v tom pitváte a je to k ničemu.

Afričan uvažuje jednoduše a racionálně.....

6 0
možnosti
Foto

P63e47t17r 47H26a90h86n

5. 8. 2016 11:42

Myslím si, že komentovat jantary, kteří by posílali mrtvoly do Afriky a nadto dumat na technickou neproveditelností řečeného, je zbytečné. Jako úderný nadpis to ale jistě funguje.

Jinak se mi článek líbí - karma.

5 2
možnosti
LM

Nikdo se tu s nima nechce bavit, nikdo tu s nima nechce vest dialog.

To je jako kdybych vas majznul po hlave a pak vam rekl, ze jsem otevreny vest dialog o tom zdali vas majznu po hlave...

19 1
možnosti
JH

Jen technická: Nigérie je zhruba 50 % muslimů a 50 % křesťanů. Čili všechny ty hlubokomyslné úvahy v komentářích, jak mají mozek zakrnělý islámem je nutné doplnit " a Biblí" a úvahy o nemožnosti integrace "muslimů a křesťanů do evropské civilizace" :-)

3 0
možnosti
LM

Ano treba integracni jdnotka boko Haram zintegrovava nigerijskou spolecnost obzvlast ucinne.

8 1
možnosti
JB

Jsou jako malé děti. Já nikdy neuvěřila, že třeba v Americe, je ráj na zemi. A potvrdil to náš emigrant Steeve Lichtag, když řekl - Amerika je úžasná země, je to země neomezených možností, ale běda, když nemáte peníze...Tak asi tak Někde jsem četla, že omezené myšlení obyvatel chudých kontinentů je způsobeno nedostatečným vývojem mozku v dětství, vlivem chudé stravy. Netrpí jen fyzično, ale i duchovno. napravit to prý nelze, mozek je kapacitně dovyvinutý v dospělosti. Tak teď - babo raď!.

6 2
možnosti
PR

Takže za to můžeme my, protože do Afriky posíláme málo jídla?

11 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com