Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vazena pani, rada ctu Vase vtipne prispevky, ne vzdy souhlasim, ale nazorovy svet ma byt barevny. Proto mne opravdu zarazilo Vase podekovani panu Culikovi na BL za UDANI ceskeho lekare, ktery proste jenom popsal urcite zkusenosti a zazitky ze sveho zivota a prace ve VB.

Timto se pan Culik a potazmo bohuzel i Vy dostavate na uroven nasi domovnice, clenky ulicniho vyboru KSC, ktere jsme se bali. Mohla Vam proto, ze jste ji slapli na umytou podlahu nebo uctive nepozdravili, treba zatrhnout prihlasku na skolu, postup v zamestnani nebo vyjezdni dolozku. Ale to preci vite.

Co proboha ten clovek tak hrozneho udelal? I kdyz s jeho pohledem nebo nazory nesouhlasite, nedalo se proste reagovat nejakym proticlankem, ktery by poskytl jiny pohled na vec? Bylo treba prelozit jeho clanky z naseho dost neznameho jazyka a poslat ho Britum? Bylo treba toho cloveka, potazmo jeho rodinu pripravit o existenci? Jenom proto, ze si dovolil napsat svuj nazor?Vite, po 89 jsem myslela, ze uz nic takoveho nebude a je mi smutno.Nevim, treba to nejen me v dalsim prispevku objasnite.

1 0
možnosti

J75a45n 87S34k84a36l59s43k46ý

14. 3. 2016 17:27

Je to pravda?

Prý jste bonzáka pochválila za jeho udání...

Nějak mi to k vám nesedí.

http://www.blisty.cz/art/81529.html

..""Dobrý den, pane Čulíku, chci poděkovat jménem všech normálních lidí za to, že se vám povedlo nahlásit Rogozova," napsala Janu Čulíkovi mimo jiné spisovatelka Iva Pekárková. - See more at: http://www.blisty.cz/art/81529.html#sthash.UfTVO8mZ.dpuf

1 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com