Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hrad se za to zlobí. Já nechápu proč. Když Zeman mluvil v Lánech jako dlaždič, aby se přiblížil svým voličům, tak nyní, když k němu promlouvají, tak je to najednou sprosté?8-o

3 4
možnosti
Foto

Tak tohle není vaše parketa a to mohu na Zemanovi leccos kritizovat.

9 5
možnosti

Bomba! naprostý souhlas.R^ Taky mi přijde tento výrok jako znesvěcení tak významného lidského orgánu.

12 4
možnosti

Ještě, že to bylo v Brně. Nechci si představit, jak by to napsali v Ostravě... :-P

1 0
možnosti

určitě s těžkou hrubkou po p

1 1
možnosti

Máte pravdu, musím rovněž důrazně a rozhořčeně protestovat.! Porovnávat tak milý, užitečný a veskrze inspirující orgán s něčím tak ošklivě zbytečným, je přímo rouhání....:-)

7 0
možnosti

Nejen estonska vesnice, ale i znama indicka spisovatelka. Snad nam i o ni pan "president" pri pristich hovorech z Lan neco povi.

2 0
možnosti

Myslíte Zhiva Kunda? Spíš socioložka... jinou Kundu z těchhle kruhů teda aspoň neznám. Chudák umřela mladá, na rakovinu, a nějaký český vtipálek, který si jí zaručeně všimnul pouze kvůli jménu, pak napsal "Zhiva, teda vlastně teď již Mrtva Kunda" -- fakt úžasný!!! Jo, a v jazykové skupině bantu prý to slovo znamená "rodina".

0 0
možnosti

Váš osobní názor je osobní názor.

Jen jsem měl zato, že zrovna Vy máte na víc než napsat takovýhle blábol.

Ale to je věc názoru, jiní Vás budou chválit, třeba ti z kavárny ....

5 9
možnosti

Ti z buface samozrejmne ne.

4 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com