Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nic moc článek. Jen se zaměřím na přistěhovalce. V článku je uvedeno, že přistěhovalci se nemohou dobře orientovat v tom, která žena je a která není k mání, ale nikdo je nenutí u nás žít a pokud se tak rozhodli, pak by se měli držet hodně zpátky. Alespoň tak bychom to děli my u nich.

1 0
možnosti

J30a47n 84S62e84m30i17k

26. 1. 2016 21:57

tak predevsim prijit zit do evropy neni zadne "lidske pravo"- takze ty kurzy chovani by jsem delal jeste pred vpustenim jedincu vybranych podle jedineho kriteria- jak mohou byt svoji kvalifikaci uzitecni cilovym statum

ostatni jsou nesmysly

2 0
možnosti

P54e34t13r 53S54o59k77o34l

26. 1. 2016 11:46

Nevím jaké přesně očekáváte výsledky osvětové kampaně "minisukně není pozvánka k sexu" v případě populace muslimských rasistů, xenofobů a šovinistů. :-P

1 0
možnosti

P24a86v62e75l 54M32a90c97h

26. 1. 2016 4:48

Vazena pani Pekarkova. Ve svem blogu pisete, cituji: Nedočetla jsem se sice nic o poměru pravděpodobnosti, že bezmocné ženě někdo pomůže versus že jí ublíží, třeba v New Yorku, ale věřím, že to zaručeně nebude pět set ku jedné. V Americe si ženy moc dobře rozmyslí, než padnou na ulici. A přestože mají Američani obého pohlaví ve světě pověst neurvalců, kteří klidně půjdou na koncert nebo do kostela ve zpola oranžových, zpola elektricky modrých šortkách, dávají si Američanky jistě větší pozor než my Evropanky, aby si je nikdo nespletl s horizontálními pracovnicemi.

Ziju v Severni Americe uz vic nez 46 let a mohu vam rici, ze o Americanech nevite absolutne nic. Je klidne mozne, ze jste je videla oblecene stylem ktery se vam zrovna nelibil, ale mohu vam rict jen tolik, ze to jsou velice hodni, stedri lide, kteri vam pomuzou kde muzou. Vseobecne velice pravdomluvni a duverivi. Asi jste byla provdana za nekoho kdo nebyl zrovna nejlepsi reprezentant zeme. Jen vam chci rict, abyste nepsala o vecech proti kterym jste zaujata a o kterych vite velice malo anebo vubec nic.

2 0
možnosti

J21a32n 96S14e69m54i47k

26. 1. 2016 21:53

tak jak urcite vite, amerika je velmi rozmanita a co plati nekde v mestecku v Nebrasce neplati v New yorku v Queens treba (kde zrovna tusim ta pani Pekarkova taxikarila).

Ja zrovna v tom Queensu by jsem se byt damou si asi dal(a) majzla valet se ozraly(a) na ulici.

(a ted zase jak kde v Queensu, ze jo;-D)

0 0
možnosti

Je jisté, že ženy, které se vyskytují v určitých časech a v určitých místech, docela dost riskují, tím víc, čím vyzývavěji oblečené jsou. Avšak uvažovat o tom, že kdyby muže takto neprovokovaly, k ničemu by nedošlo, je chybné od základu. Kdysi dávno jsem viděl nějaký pořad o kriminálních činech, kde recidivista, mnohokrát odsouzený za vloupání, omlouval další své vloupání tím, že ho zlákal špatně zabezpečený objekt. Na fotografii bylo přitom vidět, že musel přeštípnout masivní visací zámek na mříži a překonat kovové dveře se dvěma zamčenými zámky. Takže je velice problematické stanovit, co už je a co ještě není provokace nebo lákání.

6 0
možnosti

Řekněme si pravdu, teď v zimě (i o silvestru) jsou holky v kabátech takže pohádky o polonahých asiprostitutkách dychtících po nic nechápajících snědých "nových samcích" patří do říše pohádek. Tak jako si dává našinec na dovolené ve východních zemích pozor aby tvrdě nenarazil na místní zvyklosti, tak by se slušelo aby i ubozí nemohoucí osudu odevzdaní pomoci dychtiví příchozí respektovali i zvyky kterým nerozumí..

10 0
možnosti

J85a39r48a 73R39a86n26k

24. 1. 2016 22:55

Tak se zasavte u blogu pana Stejskala o Tunisu, Evropanka na fotografii skutecne respekt nepredvadi, jeji odev je ok do fitka, ale ne na ulici a v zemi, kde prevlada islam:-(

0 0
možnosti

Uz dlouho jsem necetl tak dobry blog. Diky.R^

0 1
možnosti

U dlouho jsem nečetl tak špatný a tendenční blog.

Chcete pane Janečku tedy dle výplodu autorky říci, že pokud ženy jsou oblečeny vyzývavěji, jsou to tedy ku..y. Nu to by se tedy dalo pochopit v jistém smyslu myšlení. (Ne mém),

Ovšem ku...m se za služby platí. Nějak jsem nepostřehl ani nejmenší náznak, že by snad naši "hosté" ponechali", či měli v úmyslu nějaké mince u svých obětí ponechat....

Pokud se za takové služby neplatí a ani to nikdo nemá v úmyslu, tak se tedy nejedná o ku..y.

Ujasněte si pojmy.

5 0
možnosti

Evropa zapomíná na svou historii, psanou krví předků v bojích s islámskými dobyvateli, a že je to dlouhá a krvavá historie. Islám do Evropy nepatří, zde jsou lidé vyznávající jiné hodnoty, náboženství, zvyky. Římskou říši nikdy germánské ( barbarské ) kmeny nepokořily silou, byl to postupný proces, když Řím umožnil usazování se jednotlivých rodů a rodin na území říše, i s jejich zvyky, náboženstvim a tradicemi a ti pak za určitý časový úsek spojeni Římskou říši rozvrátily. Evropa si dnes počíná zrovna tak a zrovna tak skončí.

5 1
možnosti

No, chtelo by to vic dejepisu.:-) Rim samozrejme pokoren silou byl. A stejne je to s krestanstvim. Obe nabozenstvi si v nasili a vybojich nemaji co vycitat.

1 0
možnosti

M54a69r79e15k 54C33o78z96l

22. 1. 2016 19:36

Jistě, pro každé chování se dá najít omluva, když se moc chce. "Urazil jeho matku a urážka matky se u nich trestá smrtí", "no co, měl hlad, tak si vzal v tom obchodě jídlo" apod. Jde o to, že lidé, kteří jsou v Německu doma, ten bordel prostě doma nechtějí a je jim jedno, jestli to někdo chápe lehce nebo ztěžka. A Češi protestují proti podobným excesům, protože jim je jasné, že s migranty dorazí i problémy.

Co se týče těch vstupů do bazénu, vsadil bych se, že to nebylo jen o ženách, ale i o základní hygieně, ale zůstalo to ututláno, a být provozovatelem bazénu, hnal bych je pryč hned, protože hygienické standardy i následné pokuty jsou v Evropě daleko vyšší než jinde.

10 0
možnosti
Foto

P44e71t94r 37H70a11n24n20i14g

22. 1. 2016 14:19

To je velice zavádějící článek. Tak jako se evropská žena musí přizpůsobit vzorcům chování v muslimských zemích, tak se muslim musí přizpůsobit vzorcům chování v evropských zemích. A pokud se evropská žena vzorcům chování v muslimských zemích nepřizpůsobí, tak je tam za to penalizována, případně vězněna (právě tak evropský muž, který nerespektuje zákaz požívání alkoholu), tak muslimský mladík musí být penalizován, případně uvězněn, pokud nerespektuje evropské vzorce - zákony. V případě imigranta v procesu čekatele na povolení pobytu, okamžité vyhoštění.

15 1
možnosti

Neřekl bych, že zavádějící. Pokud by fungovala reciprocita tak, jak ji navrhujete pane Hannigu, byla by temná vězení plnější, ne-li přeplněná, neboť vyhošťovat není kam, leda do Řecka. Problém spočívá v neustálém omlouvání /zlo/činů těchto imigrantů s poukazem, že musejí dostat čas na aklimatizaci. Jenomže zatímco jim čas přibývá, nám se krátí.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS