Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není pravda že ČSSR anebo ČR nemá zkušenosti s udělením azylu. Za totality zde nalezlo bezpečný přístav velké množství Vietnamců a ČR byla vždy vstřícná, na rozdíl od ostatních zemí v udělování asylu Kubáncům. Známý kolem nich 2 roky pobíhal a vyřizoval jim veškeré podklady. Uprchlíci zde byli a mechanismy udělení asylu jsou tu jasně nastavené. Jen se nyní upravují, protože musíme čelit zcela nové situaci.

0 0
možnosti
Foto

Hehe, já myslím, že se to nějak sklepe, ale jedna věc: zlatý ekonomický migranti, třeba majitelové pražské-afgánské restaurace Kábul...LOL

..ale sociální migrace, to vidím jako složitější, více mne ale trápí vládní politika Agrofertu.

<3

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé to určitě bude, ale obávám se, že ne zcela použitelné jako argumentace, či použitelný náhled do dnešního problému s neregulovatelnou emigrací lidí s nejasnými motivy, mírně řečeno.

0 0
možnosti
MR

Děkuji. Krásné a pravdivé. Přeji mnoho dobrých knih a ještě více dobrých čtenářů a přátel-

0 0
možnosti
PN

Váš blog je zcela zbytečný. Srovnáváte nesrovnatelné.

9 2
možnosti
JS

Iva Pekárková jako vždy kontroverzní a vždy hlavou proti zdi.

slučuje neslučitelné.

škoda.

3 0
možnosti
VS

Mám otázku: do kterých z těch zemí jste se vlámala bez pasu či víza?

A ještě jednu: kolik jste toho na svých cestách zničila? A do třetice: kolik lidí v zemích, které vás přijaly, jste nutila, aby akceptovali vaše pravidla?

19 1
možnosti
Foto

ono nakonec neni nad vlastní, nikoliv zprostředkovanou zkušenost.

2 0
možnosti
MB

Tak je rozdíl mezi přirozenou migrací a nepřirozenou migrací.

Stejně jako je rozdíl mezi deštěm a povodní. Nevystačíte s bohorovným konstatováním "Lidi, neblázněte, vždyť je to jen voda"

14 2
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com