Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorce doporučuju zhlédnout diskusi exmuslimů o svém příběhu a důvodech opuštění víry. https://www.youtube.com/channel/UCh-ZVAxsok4FUxG75830AZg A tady právnička sharia law, popisuje, co si o něm myslí dnes.  https://www.youtube.com/watch?v=3CmSrLKwZE4 Všechno Pakistánci

0 0
možnosti

Tímto blogem milá paní pouze ukazujete, že nevíte o čem mluvíte. Láska i sex totiž v Islámu také podléhají pravidlům, které jsou krutá a naprosto nesmyslná. Muslimka si totiž nemůže vzít nemuslima, natož aby s ním měla sex. V muslimské zemi by ji zlikvidovali včetně jejího milence. V zatím ještě demokratické Evropě by ji hrozilo, že ji zlikviduje vlastní rodina. Příkladů už máme dost. Muslimský muž si sice může užít sex i s nemuslimkou, ale vzít by si měl muslimku nebo by jeho žena musela konvertovat a děti jsou automaticky muslimi. Čili váš nápad je nesmysl nebo krajně adrenalinová zábava.

2 0
možnosti

To myslite vazne?? Je to nechutne. Dejte si inzerat do novin na souloz za lepsi budoucnost Jako za Hippies 8-o

BTW. Spravny muslim nesmi spat s nikym mimo manzelstvi. Ale to uz asi nechapete, kdyz jste schopna napsat takouvou blbost? 

Vase vnimani sveta postrada prvky sebezachovy a sebeucty..

Ti muslimove, o kterych muslimove jsou proste spatni (pokrytecti). Muzu jen doufam, ze je jich vetsina. Ale dobry muslim by se mel ridit Koranem.

http://al-islam.cz/uvodni-charakteristika-islamu/islam-a-muslimove-zakladni-pojmy.html

2 0
možnosti

Ti muslimove, o kterych mluvite, jsou proste spatni (pokrytecti) muslimove. Nedodrzuji Koran, tak jak by meli.

Muzu jen doufat, ze je jich vetsina. 

Ale dobry muslim by se mel ridit Koranem.

1 0
možnosti

Paní Pekárková, nevím co chtěl Váš  blog říci, možná jen to, co bylo napsané, nenacházím žádné skryté moudro......Asi tak, mějte si sex si s muslimy sama, když se vám to líbí. Já nemám sex s nikým, kdo si myslí, že mám jen půlku mozku a ženy jsou u nich jen chodící inkubátory a to i u těch slušnějších. Dále mám sex jen s tím, koho mám ráda a to bych asi taky nemohla - milovat někoho, kdo mnou pohrdá, jako čtvrtinou muže..... Jen se zeptejte klidně ve slušné integrované muslimské rodině, která má doma cca 20tiletou dceru, zde žije svobodným sexuálním životem.  Dost těžko, většinou jsou jejich dcery doma hlídané a nemohou si dělat co by chtěly. Jistě, že výjimky jsou, ale moc jich asi nebude. Rv

1 0
možnosti

Promiňte, ale teď jste právě ukázala to stereotypní uvažování. Vážně nežijte v tom, že všichni muslimové považují ženy za méněcenné. Myslím, že nikdo dobrovolně nepůjde do postele s někým, kdo mu dává najevo, jak jím pohrdá. Já jsem jeden vztah s muslimem zažila. Nebyl to, pravda, vztah vyloženě partnerský ve smyslu nějakého soužití. Vlastně to byl spíš milenecký vztah, ale i při tom se lidé samozřejmě trochu poznají a sblíží (nejen fyzicky:-)  Kdyby mi dal behem té doby jakkoliv najevo jakékoliv přehlížení či povyšování nade mne, byl by konec, to mi věřte (dát chlapovi kopačky mi opravdu nečiní potíže). 

Beru tenhle článek od paní Pekárkové samozřejmě trochu jako nadsázku, těžko si teď všichni najdeme muslimského milence/milenku. Je to ale příklad, ukázka toho, jak se hrany obrousí, když se lidé trochu poznají...

1 2
možnosti

Paní Pekárková, já to řeknu naprosto na plnou hubu. 

Raději ať mě lidi povrchně nálepkují, že jsem nenávistná, než aby mi říkali, že jsem blbá jak troky. Rv

Mohu to, co píšete, brát jako lehkou nadsázku; nemůžu vám zatleskat za to, kolik faktů a zákonitostí islámu přehlížíte. Ale to víte, to jen my "nenávistní xenofobové" se holt zajímáme, co se stane s holkou zbouchnutou muslimem a jejím dítětem podle koránu. To pak na to člověku chybí ten správný liberální nadhled, to je fakt.

4 0
možnosti

Pani Pekarkova, a naopak je tomu take, ti muslimove kteri se s nama chteji kamaradit, z tech strach nejde. Ale muzete mi rict od kdy lide delaji politiku? To je jako rict ve 30. letech minuleho stoleti, najdete si nemeckeho kamarada, a bude mir. A lide nemecke kamarady meli, a co? Pote i ruske kamarady, a co? Ke stretu dojde i pres mrtvoly tech hodny muslimu a hodnych islamofobu, islamofilu.

0 0
možnosti

Máte pravdu pane Radku, ale v Čechách ta nenávist proti Muslimům nejde od politiků, to je dílo mediální masáže. Úplně stejně, jako nějakého muslima radikalizuje Imám v mešitě, normálního Čecha který v životě Muslima nepotkal, natož aby od něj zakusil nějaké příkoří radikalizují média.

0 1
možnosti
Foto

J13a82n 34P67e59c17h65a

20. 2. 2015 2:17

Paní Pekárková a víte, co se může stát mladé muslimce, která se vyspí s někým, koho jí neschválí její rodina, nebo dokonce s nemuslimem? Četla jste o tom případu v Německu, kde muslimští rodiče pákistánského původu zabili svou dceru, protože si chtěla vzít někoho jiného, než by rádi oni? A mimochodem, byl to také Pákistánec, pouze jejím rodičům nevoněl. Nebo to nedávné upálení těhotné dívky v Berlíně. Takže vy doporučujete osouložit muslimky... Jistě je to nadsázka, ale stejně... Na vašem místě bych krotil svůj ostrovtip! Vtipná rozhodně nejste.

6 1
možnosti

Nesouhlasím s Vašimi názory. „Umírněný" muslim „přítel" je mírný jen do té doby, kdy jich není víc pohromadě. Pak propuká peklo. Ostatní evropské státy nám mohou být „vzorem"! NEEXISTUJE  umírněný islám, nejen v koránu (dále „hadísy" a jiné texty) se píše o nenávisti k jinověrcům a povinnosti šířit islám všude - třeba i mečem a ohněm...

3 0
možnosti

"Lidé, kteří druhými pohrdají nebo k nim cítí nenávist, jsou obyčejně na tyhle emoce úžasně hrdí a nemají sebemenší touhu se jich zbavovat. Naopak – když se jim je snažíte vyvrátit, začnou vás nenávidět taky. A přestanou vám naslouchat."

To je naprostá pravda, nejen to, tito lidé vědí, že jsou i umírnění muslimové a nenávidí je za to, protože neodpovídají jejich představě a jsou si vědomi, že vzbuzují u ostatních příznivý názor. Často jsem v diskusích pod rozhovorem s nějakým Muslimem četl, že nejhorší jsou ti umírnění, rozumně hovořící proti jejichž názorům není možné nic mít. Myslím, že pan Bárta napsal ten článek pro lidi kteří si ještě neudělali na Muslimy pevný názor.

Já vám tu zábavu s několika desítkami nadržených Muslimů přeju, i ty děti, a kromě toho, že to přispívá k odbourávání předsudků a poznávání jiných způsobů života, jde i o nejlepší způsob jak se naučit řeč. Jen ty výsledky bývají nepředvídatelné. Moje známá, která by se dala označit za sluníčkovou idealistku tímto způsobem k svému překvapení zjistila, že tomu hezkému chlapci nedělá žádné potíže zabít člověka a dokonce to už párkrát udělal. Nevím jestli sbližování ras plánujete po jednom, ve skupinkách, nebo hromadně, ale výsledek může z jejich strany být i pevné přesvědčení, že všechny Evropanky jsou děvky, žárlivost, nebo obojí.

V některých oblastech může být potíž jak sehnat nějakého Muslima k oběma zmíněným aktivitám, na běžné české vísce jich moc zatím nebývá.

0 2
možnosti

Paní Pekárková, tady si s Vámi v každém ohledu dovoluji nesouhlasit.

Nemyslím si, že to, co se právě děje v Česku je -alespoň u rozumných lidí- projevem nenávisti a dokonce nenávisti namířené vůči konkrétním lidem či islámu jako takovému. Je to snaha zamezit tomu, co se děje všude tam, kde komunity islám vyznávající zakořenily. Za pár jedinci se přistěhuje víc jedinců a za větší komunitou imám, vyzývající své ovečky, aby byly "ještě papežštější než papež" či spíše "mohamedštější nežli Mohamed".

Já tomu říkám, že vepřovým (které nejen, že taková komunita odmítá jíst, ale časem se snaží přimět většinovou skupinu původních obyvatel, aby ho vůbec nedávali na jídelníček) to začíná.

A Vaše nadsázkové řešení? Kéž by to tak fungovalo!

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS