Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Když jste takový znalec britských poměrů, můžete mi naznačit, kde se vzali ty tisíce muslimů na demonstraci v Londýně, ze které zde proběhlo několik snímků a překlady transparentů nezněly příliš mírově. Třeba se vezmete s p.Bártou za ruce až dojde skutečně na to řezání hlav, které tam inzerovali a když náhodou uniknete, tak vás čeká evropské 11. září, takže je si těžko vybrat.

0 0
možnosti
ZB

Karma.Co nám to děláte?Každý Čech, který je zároveň specialista na Korán ví,že všechny muslimky chodí v burkách a jejich muži jsou krutí fanatici snící o světovládě.To nám chcete zatajit,že Vám uřízli hlavu...;-)

2 2
možnosti
IP

né, hlavu mi uříznou diskutující... teda s pár čestnými výjimkami

0 0
možnosti
JR

J64a30r96a 65R68a20n53k

4. 2. 2015 21:16

Ivo, podivejte se na google na kanadske zpravy, v Montrealu to bude spis den zavrenych dveri;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com