Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M78i14l67a78n 34R32a93d63e33k

28. 10. 2014 17:59

jen jeste poznamka, kdybby se objevil smrtici vir v Gronsku, mezi bilym obyvatelstvem, tak by se lide take bali, a prd to ma co delat s rasou, virus si nevybira. Takze bych do eboly netahal zadnou rasu, to ze se to objevilo v Africe je hricka prirody a ne rasismu, proste je v Africe velke horko, pro viry a bakterie raj.

3 0
možnosti

M79i71l73a10n 86R61a48d33e60k

28. 10. 2014 17:52

posledni opravdova epidemie byla za prvni svetove valky, spanelska chripka, skolila vice lidi nezli samotna valka. Od te doby nic, i kdyz se objevily nemoce stejne smrtelne. A ja se ptam proc se z nich nestaly epidemie ale okrajove zalezitosti.

Protoze vzdy zacneme hysterizovat, a nemavneme rukou -  vzdyt se nic nedeje. Pokud vas manzel nebo pritel, nevim v jakem jste svazku, Afriku nenavstivil v poslednich mesicich, ebolu nema kde vzit. Ale diky hysterickemu chovani se ebola nestane epidemii.

Takze vam to vadi, a ja to dokonce chapu a citim s vama, ale musite take pochopit ten strach, ktery zavini ze ebolu opravdu nedostane ani vas pan manzel, i kdyz navstivi rodinu doma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com