Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zábavné. Až zas bouchne autobus v Londýně, zapátrám, zda tam nebyla Pekárková.

0 0
možnosti

M58i16l75a12n 16R16a15d30e49k

29. 9. 2014 20:23

to mate tezke, To je jako kdyz v samoobsluze nekdo rekne - otravil jsem jednu housku (meloun, jablko). A pak musi vyhodit vsechny housky, jablka, cokoliv.

V tom spociva moc terorismu.

0 0
možnosti
Foto

Jednoduche pouceni: vzdy hlasit podobne veci policii. Od toho ji prece platime.[>-]

1 0
možnosti

Ono to tak bude všude. V Británii a dokonce i u nás. 

Lhostejní lidé a hlupáci jsou v převaze, tak co s tím ?

Kolik si tipnete, že pojede lidí  3.října do Brna na přednášku Dr.Billa Warnera ?

A právě jeho přednášky by měla média vysílat v přímém přenosu

 a mělo by je slyšet co nejvíc lidí, včetně naší mládeže ;-) Jenže to nedělají , ba ani o takové přednášce nejsou občané ČR informováni.

3 0
možnosti

"nejprohnilejší hnízda propagandy nenávisti", "Prověřit každého jedince s vymytým mozkem"

Máte úplnou pravdu, co se týče prvního, stačí si poslechnout projevy Obamy, Camerona, Holandeho.. zprávy v západních médiích.. A co se týče prvého i druhého, tak stačí kouknout do libovolné diskuze na netu či si promluvit s někým,kdo konzumuje jen TV či Idnes zprávy.

Ta protimuslimská (i protiruská) propaganda se přiliš neliší od protižidovské propagandy před ww2.. A stejně tak reakce lidí, co na to skočí. Většině lidí vyhovuje, když nemusí přemýšlet a někdo jim ukáže jasného nepřítele a patřičně je jím vystraší. Pak už to hoří samo, stačí jen občas přiložit patřičně modifikovanou info o "nepříteli". A když se později zjistí, že to byl třeba podvrh, už to nemá na nic vliv. S takovou masou se ideálně manipuluje. To vám pak "lid" klidně schválí i koncentrační tábory či nastartování další světové války. (A ještě bude angažovaně hlásit kdejakou kabelu, nebo bydliště někoho s divným přízvukem.:-P)

2 9
možnosti

Dobře jste informoval o rusácích a muslimech, tam přesně k tomu dochází, to jsou dnes typické zmanipulované masy, které si moc otázek nekladou, narozdíl třeba od evrospkého obyvatelstva.

4 1
možnosti

Paní autorko, děkuji za příspěvek, který mě svým způsobem tak trochu potěšil. Proč? Protože jsem si myslel, že je to hlavně náš národ, který má ve vínku ignoraci, nevšímavost a lhostejnost. Takže je velmi pravděpodobné, že jak u nás, tak i v Británii občané viní z každého problému vládu, policii, ale už ne svoji nevšímavost a lhostejnost...

4 0
možnosti

lol... já jsem si ze svých výprav odnesla pocit, že si strašná spousta národů myslí, že "oni jsou ti nejhorší". A ve skutečnosti, zdá se mi, jsou všechny víceméně stejné.

3 0
možnosti

P59e78t45r 65I71s94k31r23a

29. 9. 2014 12:26

Oni se probudí, až to jednou bouchne...

1 0
možnosti

Ale zase zapomenou. Však ono to už přeci bouchlo...

2 0
možnosti

Občas taky vidím, opuštěná zavazadla.....lidem to nevadí, nikdo se na to nedívá s podezřením.....taky to nehlásím......... Třeba u metra zavazadlo..okolo chodí haldy lidí....nikoho to netrkne......otevřeně řečeno, ta šance je mizivá a hledat někoho komu bych to nahlásil...no nevím

0 0
možnosti

Něco podobného jsem zažil v metru v Novém Dillí - na každé stanici kontroly jak na letišti, všude plakáty: nahlašte podezřelá zavazadla!. Jdu po nástupišti a vidím baťoh, široko daleko nikdo, jen ten baťoh. Šel jsem to nahlásit, byť mi to připadalo trochu hloupé. Nic se samozřejmě nestalo (vlastníkem baťohu byl zaměstnanec metra), kdyby ale ano (a já to přežil) vyčítal bych si to do konce života..

2 0
možnosti

většina lidí se na všechny tyto události dívá pohledem " to se děje jiným ne mě"

2 0
možnosti

To je logický pohled, jinak bychom se zbláznili.

2 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com