Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Před-ožírání je prý již delší dobu standardem v Norsku, kde je v restauracích velmi draho. Jelikož jsou místní šetrní a individualističtí, tak si prý každý do bytu, kde probíhá společná před-ožíračka, přinese vlastní pití, to sám konzumuje, nedopitou láhev zazátkuje a nese ji v batůžku do hospody a pak domů.

0 0
možnosti
Foto

Díky! Pro mě - coby abstinenta a antifanouška - je to velmi zajímavé, ba poučné!;-D

0 0
možnosti

No já mám to štěstí, že chlap mého srdce taky není fanoušek a fotbal ho nezajímá. Takže sledujeme jen záležitosti kolem fotbalu, ne vždy pozitivní.

1 0
možnosti

Říká se tomu "dát si fóra" a je to obvyklé chování pijanů, jejichž odolnost vůči alkoholu je již příliš vytrénovaná a snesou toho velice mnoho. A nedělá se to jen kvůli penězům, ale také aby známí neviděli, kolik toho ten pijan už snese. V další fázi alkoholismu se mu to zase vrátí - nejen že nebude potřebovat fóra, ale snese podstatně méně, než všichni ostatní.

0 0
možnosti

To jo. Tady je to ale obvyklé chování lidí, kteří (snad) ještě alkoholikové nejsou, nesnesou toho o nic víc než průměr -- a podle toho to pak vypadá.

0 0
možnosti

Předožírání je mi známé v Praze už dlouho,poožírání taky je po fotbalu,hokeji,vystoupení známé kapely ale co jsem zažil poslední dobou je souožírání.Spočívá v tom že návštěvník restaurantu si sebou přinese placku,ti otrlejší půlku a popíjejí současně s donáškou v hospodě.

0 0
možnosti

No vida, tak to máme pěkně klasifikované. Sou-ožírání tu určitě funguje taky, ale myslím, že spíšt tajně, třeba na záchodě, i pijani jsou přece jen celkem zdvořilí a nechtějí hospodského naštvat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com