Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Karlik1263

4. 4. 2012 2:29
Jo v Traiskirchenu

Jsem byl take a mate pravdu, makat nikdo nemusel. Nejhorsi byla ta nuda pro lidi.

Potom nas prestehovali ( byl jsem s Matkou) do Bad Kreuzenu kde byli Albanci kteri tam vyvadeli protoze nedelali.Ale jinak se o nas Rakusane starali dobre. Byli jsme tam 8 mesicu a potom jsme odjeli do Ameriky. To byl rok 1979 :-)

0 0
možnosti
MR

iluminat

5. 3. 2012 21:30
cernosi lini nejsou kdyz zijou doma, zadne socialni davky

neexistuji, ani pridavky a jine vylomeniny. Tak se musi makat nebo chcipnout hlady. Bud a nebo. Totez o cikanech. Jak se rika - hloupy kdo dava a hloupejsi kdo nebere. Kdo chce nadavat na line cernochy nebo araby v EU, at steka na spravny  strom - multikulti levice. To se to rozdava z ciziho! !

Pak se umele vytvori nemakacenka, kterym se zase musi "pomoct" a koryta jsou plna, z ktrerych se neco rozda, na nove problemy zadela, a ti nejspravedlnejsi z nespravedlnych budou crhochtat blahem a rozdavat z ciziho a plnit sve nenasytne kapsy. Pokud ta krize bude zanedlouho opravdu velika, mozna to bude k necemu dobre

0 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

6. 3. 2012 10:00
Re: cernosi lini nejsou kdyz zijou doma, zadne socialni davky

Z části máte pravdu, ale pročtěte si blog té slečny, co se vydala za svým milým Francouzem do Gabonu, či kam. Dávky žádné, ale dělat stejně nebudou.

4 0
možnosti
G

Gwendolyn!

5. 3. 2012 17:45
Tak blahopreji k uspechu :)))

Ono je to slozite. Zatimco treba americti cernosi driv makali jako barevni, protoze museli, dneska patri jejich nizka trida mezi povalece. Nez aby vzali prace uklizece, radeji budou na davkach. Hrdi cernosi a matka coby stred rodiny se nekam ztratili a misto toho nastoupila svobodna ghetto matka s x detmi (kazde jiny otec, samozrejme), ktera zije z davek. A jsme u toho. Jakmile zacnete davat davky, omezite pocit, ze museji pracovat nebo nedej boze tvorit rodiny. Ostatne chlap je zbytecny, mam misto nej sek... A v Africe? Je tam plno pracovitych lidi, plno lidi, kteri lovili, farmarili, starali se sami o sebe. Jenze pak zacala kolonizace, prace, na kterou nebyli zvykli a nasledne ruseni kolonii, vina bileho muze a davky, podpora. Chaos. Davky. Pocit, ze kdyz nebudu pracovat, nic se nestane. A abychom byli fer, treba v USA se na davkach vali spousta lidi i belochu, kteri by klidne mohli pracovat. Jen ta lenora...

1 0
možnosti
M

musicrex

5. 3. 2012 18:02
Re: Tak blahopreji k uspechu :)))

Ona lenost je paradoxně hnací silou pokroku. Chlap vymyslel automatickou pračku jen proto, aby ho manželka přestala otravovat s praním. To stejné platí o vysavači, mikrovlné troubě, kombajnech, autech, telefonech atd. Vše co člověk vymyšlí dělá proto, aby nemusel nic dělat.;-)

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

5. 3. 2012 10:10
Nebylo by obecně lepší, kdyby

každý zůstal tam, kde je jeho bytí nejpřirozenější? Narodím-li se jako blonďatý Nor, asi mi nebude dobře v rovníkové Africe, a naopak.

2 0
možnosti
G

Gwendolyn!

5. 3. 2012 17:48
Re: Nebylo by obecně lepší, kdyby

Jenze ne kazdemu vyhovuje to misto, kde se narodil a uzavrena spolecnost take neni idealni, lide cestuji, poznavaji, stehuji se. Je to prirozene. Tahani si jistych lidi na jiste prace je uz otazka jine.

0 0
možnosti
MP

Martin5.35

5. 3. 2012 9:02
Trochu divné

Kdybych viděl černocha, co se snaží pracovat a po čtvrt hodině usilovného snažení omdlí a odpadne, asi bych také netvrdil nic o lenosti.

0 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

5. 3. 2012 8:43
A čím

je podle autorky způsobeno, že neexistuje na zeměkouli jediný stát s černošskou většinou, který by byl rozvinutý, bohatý ? Předkové dnešních Britů (myslím těch opravdových - Angličanů, Skotů, Irů, Welšanů) se mohli odstěhovat třeba na nejvzdálenější výspu planety jako Nový Zéland a po dvou stech letech je tam prosperující stát. Asi bychom něco potřebovali dovysvětlit o těch zlých kolonizátorech a rasistech. Že jí se líbí černoši - proti gustu...Já, když vidím občas na ČT toho mluvčího min.dopravy nebo čeho, tak se leknu. Holt, připodělané multikulti na objednávku.:-(

8 0
možnosti
G

Gwendolyn!

5. 3. 2012 17:47
Re: A čím

A jak zbohatli ti uzasni bili lide? Afrika prosla neprirozenym vyvojem, mozna proto.

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com