Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

26. 1. 2012 0:17
vytváření zástupných problémů

- velký žolík v kartách politiků. za chudobu musí někdo "moci". mohou za ni vždy ti druzí. politikové vždy umějí poradit, kteří to jsou.

0 0
možnosti
JC

silvah_bullet

25. 1. 2012 16:20
Nigerijci (a Angolané) mají dost špatnou pověst

pověst po celé Africe.. Například ve východní Africe - Keňa a Tanzanie - byla automatická reakce domorodce  Nigériec = gangster. A v posledních pár letech jim začali zdatně sekundovat Somálci..

Prozorovala jste někdy v Nigérii, že by se třeba příslušníci různých kmenů od sebe lišili v chování, temperamentu a pod.?

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

26. 1. 2012 15:04
Re: Nigerijci (a Angolané) mají dost špatnou pověst

Mám vtip z Keni: Manželka dala manželovi pět dětí, ale když po ní chce šesté, zatvrdí se, že šesté dítě už neporodí. Sejde se rodina, stařešinové vesnice atd., domlouvají ženě a ptají se jí, proč nechce dát manželovi i šesté dítě. A žena v slzách odpoví: "Ale já jsem se nedávno doslechla, že každý šestý Afričan je Nigérijec!"

0 0
možnosti
MMTNS

moje mladá teta neužila světa

21. 1. 2012 5:13
A nejlepší na tom je, že tyhle kmenové války

s sebou importují, kamkoliv se vrtnou.

0 0
možnosti
MR

iluminat

20. 1. 2012 18:55
dobry, ale to srovnani je trochu prehnane

neco jako srovnavat rymu s rakovinou, obe jsou nemoci ale..............

1 0
možnosti
PN

burden

20. 1. 2012 11:35
velice diskutabilní

Faktem je, že Evropané jsou velmi zdvořilí. Vysvětluje se to, že kolem toho 16tého až 19tého století se všude toulalo spousta přecitlivělých šlechticů a za nevhodné slůvoko se šlo okamžitě na souboj. Viz tři mušketýři nebo Puškin. Potud s autorkou souhlas. Nicméně k tomu zevšeobecňování. Přistupovat individuálně je krásná teorie - jenomže to prostě vždycky nejde. Jestliže v nějaké komunitě krade 95% populace, tak je potřeba k nim přistupovat jako ke zlodějům, byť se tím křivdí oněm 5%. Protože prostě nemůžete znát každého. Ve Švédsku kdysi platilo pravidlo, že pokud jste se cítili špatně, tak jste zavolali do práce a tři dny jste mohli zůstat doma bez jakéhokoli potvrzení od doktora a od sociálky jste brali 100% platu. Fungovalo to, protože 99% Švédů nepodvádělo. Pak tam přišla spousta imigrantů a zákon se musel zrušit, protože 99% imigrantů podvádělo. Individuální přístup je prostě blbost a nefunguje. Pravidla prostě jsou generelní a jinak to fakt nejde.

2 0
možnosti
N

NewDorianGray

20. 1. 2012 9:59
Tak ta socha v Brně na náměstí Svobody,

no ta, s těma hodinama... To nejni socha Brňáka? :-)

.

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Soubor:Brno,_n%C3%A1m%C4%9Bst%C3%AD_Svobody,_hodiny.jpg

1 0
možnosti
KP

alkhazali

20. 1. 2012 10:22
Re: Tak ta socha v Brně na náměstí Svobody,

ne, to je socha prazaka. jakoze abychme meli xobe bliz

3 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com