Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Silia

20. 4. 2011 15:30
příjemný...

článek. .) Četla jsem kdysi Vaši knížku o taxikaření v NY. Moc se mi líbila, a pořád si na ni pamatuju. Jsem ráda, že jsem na Vás tady narazila a můžu číst dál. :) Máte zajímavý život a líbí se mi Váš přístup k němu. Jeden z mála blogů, kde se ráda zastavím a odpočinu si. .)

0 0
možnosti

Ježikača

1. 4. 2011 18:01
tak tohle

je možná to nejlepší, co jsem od Vás četla. i když se člověk moc nezasmál. škoda jich. bohů i řezbářů.

0 0
možnosti

philipe

23. 3. 2011 14:29
Milostivá, ...pokračování

koncipovaný slovník cizích slov než začntete cizí slova v jakémkoli kontextu daného oboru používat. Jinak působíte směšně a nabubřele. Nežiji v ČR a proto neznám českou orthographii cizích slov ale v celém světě se píše Attribut, z latinského attributum, s 2 "t". Ale to není podstatné, důležité je vědět, kdy a jak mohu tento výraz použít.

0 0
možnosti

art.dent

23. 3. 2011 15:13
Re: Milostivá, ...pokračování

;-D Asi by mi jinak vubec nestalo zato na vas prispevek reagovat, ale kdyz vy jste me tak pobavil! Neco tak ... jak to jenom pojmenovat... absurdne nesmyslneho, paradoxniho... jsem dlouho necetl. Tem naprosto pomatenym utokum plnym gramatickych i faktickych nesmyslu by dodalo korunu uz jen to, kdybyste nakonec dodal treba: "Ja vam muzu tak akorat... polibit zadek!"

0 0
možnosti

philipe

23. 3. 2011 14:21
Milostivá, ...

není Vám to mělké tlachaní trochu trapné? Nebo snad trpíte neutišitelnou logorhoe?

Se spojením "sexuální atribut" se setkávám naprosto poprvé v mém životě, po 35-ti leté internistické činnosti v nemocnicích západní Evropy. Měla by jste si ten novotvar nechat patentovat v etymologickém institutu, pokud něco takového v české kotlině existuje. Používání cizích slov bez hlubšího pochopení jejich významu je však symptomatické pro polointeligenty bez fundovaných znalostí v jakémkoli oboru.

Sexuální znaky, jak primérní (s vnitřní sekrecí jako na př.:ovaria,uterus,prostata,varlata), tak sekunderní (vnější, bez hormonální funkce na př.: penis, vulva,prsa, vagina) jsou lidské atributy, to je pravda. Avšak ani penis ani vagina nejsou podstatné sexuální znaky. To je patrné už z toho, že existují individua s penisem či s montrozním clitorisem a zároveň se ženskými prsy a s torsem vaginy. Nejdříve si tedy osvojte základní znalosti anatomie a fysiologie člověka a prostudujte si nějaký vědecky ...

0 0
možnosti

Tuubeen

23. 3. 2011 10:33
Tak tohle!

jsi myslela tím "nečíst zprávy ze světa", aby bylo veseleji? Už chápu... ;-)

0 0
možnosti

lost

23. 3. 2011 8:45
ahoj z Břevnova

V

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com