Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

daisyna

6. 10. 2009 21:55
Naprosto vystizne

ucim na londynske skole. Loni se 3 lety kluk  pokusil dat pesti moji kolegyni (tusim, ze se mu snazila vysvetlit, ze nema nikoho bit). Kdyz jsme si stezovali otci, odvetil, ze chlapec to tak nemyslel, nacez chlapec, ktery to tak nemyslel, prisel a zacal boxovat do otce. Ten vubec nereagoval, jen se priblble usmival. Nasadila jsem masku Supernanny a poradila  otci, ze takove chovani si nesmi nechat libit. Otec odvetil, ze na tohle dite cekali 12 let a ze je to "hodny chlapec".

Po zbytek roku nam pak tento hodny chlapec nicil hracky a pomucky. Samozrejme to ale nikomu nevadilo, protoze on to tak prece nemyslel. KOneckoncu byl to hodny chlapec.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

10. 2. 2009 8:48
To...

... je teda síla :-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

8. 2. 2009 18:14
Karma, velmi trefne!

V nasi zemicce ( zamorska velmoc plna svobody a prav a ne povinnosti) je to stejne, ne li horsi. Deti jsou uz nekolik generaci vychovavany stylem, drivi v lese, at roste, chce. Jsou chvaleny za vse, odmenovany za prohru a nemaji zadne povinnosti, ale spoustu prav. Rozhodli jsme se netolerovat tyto ratolesti, a rodice i deti jsou v soku, kdyz nekdo projevi autoritu. Neznaji to. I za cenu vyhrozovani soudem se vyplati tyto "hodne" deticky trosku usmernit. Priste , az vam ty "hodne" deticky budou hazet snehove koule do obliceje, radostne zakricte: Je , ja se budu koulovat s vami, udelejte krasnou ledovku a "hrajte" si s nimi.

0 0
možnosti
W

Wendolene

8. 2. 2009 18:26
Re: Karma, velmi trefne!

Jak zminujete tu Nigerii, ono je to opravdu jine vseobecne v Africe, protoze Afrika  stale vyznava tradicni rodinne hodnoty, jeste neni tolik infikovana vsemi temi Dzamilovskymi metodami..;-D;-D

0 0
možnosti
A

AlBunda

7. 2. 2009 0:25
pořiďte si pár vlastních

a uleví se vám

0 0
možnosti
W

Wendolene

8. 2. 2009 18:15
Re: pořiďte si pár vlastních

myslite?;-D

0 0
možnosti
V

Vikina

5. 2. 2009 22:28
Doba se skutečně mění,

to není o tom, že už naši prarodiče si stěžovali, co z nás vyrůstá. S moderní dobou a novodobými humanistickými teoriemi levičáckých liberálů se prosadila zcestná teorie, samozřejmě velmi líbivá pro všechny, kdy sami ještě vlastní děti neměli či nemají, o výchově dětí pouhým dobrým příkladem či domluvou. V Americe tohle trvá už 50 let a nestačí se divit, co z jejich skvělé mládeže vyrostlo. Teď se něco podobného chystá i u nás.

Není od věci připomenout, že současně s tímto trendem je veden útok proti náboženství a hodnotám, které představuje či reprezentuje. Nemyslím, že to spolu nesouvisí. Úmyslně jsou tak rozbíjeny dosud uznávané a nezpochybňované hodnoty.

Nejhorší pak jsou ti, kteří pod pláštíkem humanity a různých multukulti programů toto oficiálně šíří i na tomto blogu a jsou dokonce mezi VIP blogery - to je vrchol. Jedna z nich dnes už pod pláštíkem boje proti rasismu, fašismu a bůhví čemu ještě otevřeně proklamuje fašistické požadavky (zavřít, omezit, zakázat, a to preventivně)

0 0
možnosti
V

Virus2

7. 2. 2009 20:29
Re: Doba se skutečně mění,

Nulová oficiální podpora náboženským myšlenkám ve školství mně naprosto nevadí a naopak ji velmi vítám. Dost na tom, že stát platí duchovní :-/. Představa, že v biologii bude někdo do dětí hustit kreacionismus, se mi nelíbí ani trochu

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

5. 2. 2009 7:20
Děti jsou absolutně beztrestné,

vědí o tom a využívají toho. To je vše

0 0
možnosti
MZ

Zadri

5. 2. 2009 6:41
Prosím už dost

Prosím už dost takovýchto článků na blogu idnes, protože jinak mě pohltí beznaděj a hrůza z budoucnosti, a to je mi teprve 29 let.

Každý sice napíše, že by grázlíka ručně stručně vychoval, přesto mám však pocit, že celospolečenská poptávka po změně přístupu k výchově dětí obecně a ve školách bude vždy nedostatečná. Ach jo.

0 0
možnosti
K

Kecaj

5. 2. 2009 8:35
Re: Prosím už dost

Právě že se změnil přístup k dětem.Učitelé lezou děckám do zadku,malem si s nimi tykají.Jak může mít učitelka respet když přijde do třídy zmalovaná jako klaun a drápy jako orangutan.Stále se mele  o právech ale povinosti nikoho nezajímají.:-©

0 0
možnosti
KH

Tobinka

4. 2. 2009 22:27
hmm...

Jedna moje kamarádka říká, že pak to má v tý společnosti nějak vypadadat, když by člověk poslal do polepšovny vždycky jen sousedovy děti.

0 0
možnosti
PF

farous

6. 2. 2009 10:55
Re: hmm...

To je přesná definice! R^

0 0
možnosti
D

dnb/

4. 2. 2009 21:56
a přesně

to jste měla udělat: ubalit pár skleněnek a smrady naučit koulovačce.;-D

0 0
možnosti
LN

loslhotos

5. 2. 2009 0:16
Re: a přesně

Ubalit skleněnku? A víš ty vubec, milý bubnobassi, co to je? ;-D

0 0
možnosti
J

jaruca

4. 2. 2009 21:13
Mám zajímavou zkušenost,

ty provinilé děti moc dobře vědí, že dělají něco špatně, jenom na ně zle koukám a neříkám nic, občas sice taky zakročím, ale obvykle to stačí, sklopí oči a je na nich vidět, že si to uvědomují, nejsem tak naivní, abych si myslela že čtrnáctiletý výrostek si ze mně něco bude dělat, provokují dokonale a daří se jim vyprovokovat téměř každého.

0 0
možnosti
J

jaruca

4. 2. 2009 21:17
Re: Mám zajímavou zkušenost,

paní Ivo, Vače článečky jsou skvělé a výborně se bavím, děkuju ;-DV

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com