Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

katula

11. 11. 2008 9:04
tiche souziti s jamajcany?

kdepak pani autorka narazila na jamajcany se kterymi se da zit a kteri jsou dokonce ohleduplni? docela rada bych si jednoho pujcila a donesla ukazat domu jako neobvykly exemplar aby muj partner konecne pochopil ze na tom neni nic divneho.

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

16. 10. 2008 9:23
Madam

nežertujte na téma, že jedno ucho s kudlou pobije 4 jiná. To je moc bizarní představa. Nůže je nebezpečný jenom tehdy, pokud je vytasen náhle a cíl ztuhne. Dokonce i při poměru 1:1, není li cíl úplně nezkušený, dokáže si s tím poradit. Obrana proti noži je v kursech sebeobrany jednou ze základních věcí.

0 0
možnosti
MV

Martin V

16. 10. 2008 8:37
Naposled v sipovinach

Stale sem udiven, jak je vžito, že rasisti jsou jen bílá populace. Naposled sem byl udiven, když v šípovinách poločernoška řekla o japonci, že je šikmooký a zdůvodnila to tím, že ona je černá ona to říci může :-)

Co jsem měl možnost poznat, tak největší rasisti jsou arabová a pak hned černoši.8-o

0 0
možnosti
MD

UpsideDown

25. 10. 2008 14:26
Re: Naposled v sipovinach

Já jsem zase udiven přiblblou politickou korektností západní civilizace.

Rasismus je teorie o nadřazenosti jedné rasy nad druhou - tj. když si blbeček s vyholenou hlavou myslí, že může někoho zmlátit jen pro jeho barvu pleti, když si Hitler myslel, že může vyhubit celý národ protože on je přece nadčlověk a oni podlidi.

Co je ale špatného na tom, říct o černochovi, že je černý a o japonci, že je šikmooký? Znamená to snad, že je nemám rád a chci jim ublížit?

Ve zmiňované Nigérii (v Lagosu) jsem strávil půl roku a teď teprv si uvědomuju ten odporný rasismus, jehož sem byl obětí. Prodavačka co se na mě culila a nesměle povídá "Máte krásnou barvu", kamarádka co mě popoháněla slovy "Pohni to svou bílou prd*lí!", děti na ulici co křičeli "Oyibo! Oyibo!" (běloch).

Fuj! Je načase zavolat Džamilu aby s touhle do nebe volající rasovou diskriminací něco udělala! ;-D Vždyť je to absurdní!!

0 0
možnosti
M

MasoxCZ

15. 10. 2008 18:01
Jistě, přesvědčení že ...

... rvačka je tahová strategie má svou zvrácenou "logiku". Tedy jak autorka píše, jistě by to proběhlo tak, že by si napřed útočící strana (v šachu jsou to bílí") bouchla, reagující strana by je pak všechny pozabíjela. Tohle vymyslí opravdu jen máčo s mozkem po britsku vymytým. Kdyby ten kluk měl zbraň hned na začátku a mohl se bránit, celé by to skončilo po první ráně. Autorce bych doporučil vyhledat pár pobudů na ulici a v tahové teorii mezilidských interakcí jim dát školení: zednout sukni, nechat se brutálně znásilnit, a pak si jít stěžovat.

0 0
možnosti
PG

Páya

15. 10. 2008 20:13
Re: Jistě, přesvědčení že ...

Kdyz pominu skutecnost, ze jsi clanek nejspis vubec nepochopil, tak vez, ze Britanie ma i pres veskere gangy Londyna nizsi pomer vrazd na obyvatele nez Ceska Republika. Takhle dostal kluk jen nakladacku (zajiste vedel proc), kdyby se vytahly zbrane, dopadlo by to mnohem hur.

0 0
možnosti
V

villebraquin

15. 10. 2008 17:46
jsou všude!

Když jsme byli v Jižní Africe, náš černý řidič Elias se vůbec necítil dobře, když nás měl odvézt mezi Zuly, protože byl z kmene Sutho. Indové se nesnesou s Afrikaans,pro všechny jsou zdrojem posměchu tzv. Křováci.... Na rozdíl od vašeho vtipného článku teď něco vážně - jaká radost pro nás antirasisty, když vidíme, že rasisté jsou všude, po celém světě. Žádný národ není horší nebo lepší, blbové a tedy i rasisti jsou po celém světě.

0 0
možnosti
_

_Aleister_

15. 10. 2008 17:14
Bohužel pravda.

naštěstí ne v mém sousedství ...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com